Hverdagslydighet i Østfold Onsdag 2. januar

Published 13 november 2018

shakira ligger

Course Date : Onsdag 2. januar

Vi tilbyr hverdagslydighetskurs i Fredrikstad og Sarpsborg, med oppstart Onsdag 2. januar November.I løpet av hundekurset jobber vi med de grunnleggende øvelsene som er viktig for at du skal få en familiehund som fungerer godt i hverdagen.

Hundekurset viderefører øvelsene fra grunnkurset og vi setter mer krav til både hund og fører. Vi legger stor vekt på å ”utdanne” fører slik at samarbeidet mellom hund og førere er optimal. I løpet av hundekurset jobber vi med de grunnleggende øvelsene som er viktig for at du har en god familiehund som fungerer i hverdagen.

Hverdagslydighetskurset er for deltagere som har gjennomført grunnkurs og dette er et viktig kurs hvor vi hjelper deg med de utfordringene du har. Er vi tidlig ute med å stoppe uønsket adferd, vil det hjelpe deg til å få et enklere hundehold. Valpen har kommet inn i "tenårene" og vi får flere utfordringer. Hundens kjønnsmodning og hormonelle ubalanse gjør at hverdagen for både hund og eier settes på prøve.

Vårt fokus er trivsel og godt samarbeid mellom hund og fører! Vi vil at du skal lykkes!

Vi legger til mye forstyrrelser under øvelsene. Vi jobber på dette kurset med å få forsterkerne vekk. Dvs. at vi ikke trenger å ha go`biten og leken synlig for hunden. Kurset er mye mer enn et vanlig hundekurs. Vi ønsker å bevisstgjøre hundeeiere til å være ansvarsbevisste og at hunden har gode manerer, både i hjemmet og i samfunnet. Noen av øvelser vi har er lineføring, fri ved foten, stå under marsj, møte og passeringer med mennesker og hunder, innkalling, sitt/dekk og bli. Deltagerne vil få innføring i spor som er en morsom og fin aktivitet for hunden.

Forutsetning for å delta på hverdagskurset, er gjennomført grunnkurs.

Kurset går over 10 ganger, 2 dager i uken. Kurset koster 2100,-

I Sarpsborg går kurset mandag/onsdag fra Onsdag 2. januar på Kalabanen kl 19:30

I Fredrikstad går kurset mandag/onsdag fra Onsdag 2. januar ved Glemmen vgs kl 19.30.

Dere er velkommen til teori på Bøndenes Hus i Råde torsdag 8.November kl 18.00.

Hele familien er hjertelig velkommen!

Meld deg på her!

Du kan også kontakte oss på telefon 22076776 eller ostfold@oslo-hundeskole.no
Håper vi ses på kursplassen!

Legg igjen en kommentar

1 Kommentar på "Hverdagslydighet i Østfold Onsdag 2. januar"

frank markussen

Hei kommer det et bronsemerke kurs i sammenheng med hverdags lydighet

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere