Mandagsklubben 9. april

Published 10 mars 2018

18839868_10154597138456680_7077854780752090718_o

Course Date : 9.4.2018

Vi tilbyr personlig oppfølgning med god kontakt med våre instruktører. Vi ønsker at du som hundeeier, setter mål for hva du ønsker av hunden og ditt hundehold. Ønsker du å vedlikeholde treningen etter kurs og være i et artig treningsmiljø, er dette noe for deg!

Mandagsklubben Lier april 2018.

Det er viktig for oss at du har det moro uansett hvilket nivå du ønsker å være på. Miljø og samhold er resepten på gode resultater. Har du lyst til å trene sammen med oss, er du hjertelig velkommen, uansett hvilken rasehund eller blandingshund du har. Det er lagt opp til både individuell trening og felles øvelser for at ekvipasjene skal nå sine mål.

Vi tilbyr personlig oppfølgning med god kontakt med våre instruktører. Vi ønsker at du som hundeeier, setter mål for hva du ønsker av hunden og ditt hundehold. I treningen jobber vi med positive metoder og har fokus på godt samarbeid mellom hund og fører. Vi jobber også med grensesetting og lederskap. Vi gjør dere mer bevisst på at dette gjør det lettere for hunden å forstå deg og det tydliggjør hva vi ønsker.

Vårt fokus er trivsel og godt samarbeid mellom hund og fører! Vi vil at du skal lykkes!

Mandagsklubben-Hundekurs går over 10 mandager a ca 1,5 timer, holdes ved Plantebørsen, St. Hallvards vei 23, Lier, og koster kr 2100,-

Instruktør er Nicolina Green.

Hundekurset viderefører øvelsene fra hverdagslydighetskurset og deltagerne får prøve flere forskjellige hundesporter. I løpet av kveldene er deltagerne med på å sette opp hva dere ønsker å trene på. Vi har stort fokus på å vedlikeholde hverdagsdressuren vi har jobbet med på de tidligere kursene. Det blir også en gjennomgang av flere hundesporter som f. eks triks, LP, agility, klikkertrening, spor, Rallylydighet m.m.

Ønsker du å melde dere på til Mandagsklubben Lier, kan du gå inn her: Mandagsklubben

Du kan også kontakte oss på telefon 22076776 eller buskerud@oslo-hundeskole.no.

Håper du blir med på Mandagsklubben vår i Lier!

Fotograf bilde: Betina Lykke

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere