Grunnkurs Stjørdal 22.August

Published 12 juni 2018

56

Course Date : 22.08.2018

Grunnkurset er basert på hunder som har gått valpekurs eller er fra 6 mnd. Målet med kurset er å bevisstgjøre førere på hvordan vi kan trene hund. Hvordan motivere, belønne, time og bryte adferd som ikke er ønsket. Vi jobber med de mest grunnleggende øvelsene som å gå pent i bånd, sitt, dekk, kontakt med fører, innkalling og bli.

Kurset går over 10 ganger, 2 dager i uken. Mandager og Onsdager fra 19.30 til 21.00

På alle kurs hos oss lærer førerne å motivere og belønne hunden riktig. Vi jobber mye med positiv forsterkning, dvs. godbiter, leke, riktig bruk av stemmen og kroppen.

Grunnkurset starter med teorikveld Onsdag 22.08 kl. 18.00. Dette er UTEN hund. Kurset fortsetter så påfølgende Mandager og Onsdager kl 19.30. Til sammen 10 kvelder.

Individuell oppfølging er viktig. Vi ønsker å bevisstgjøre hundeeiere til å være ansvarsbevisste og at hunden har gode manerer, både i hjemmet og i samfunnet.
Alle hunder er velkommen til kursene våre.

Meld deg på her!

Legg igjen en kommentar

1 Kommentar på "Grunnkurs Stjørdal 22.August"

Torgunn Haug

Har en guttevalp som blir 6 mnd 10 september, går sammen med tre voksne tisper som er meget veloppdragne. Jeg trener endel med han, kontakt, basic, han går pent i bånd, syns valpekurs blir for puslete, men er han stor nok til grunnkurs? Gikk på valpekurs for 2 år siden med yngste tispe.

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere