Grunnkurs Bjørnebekk ÅS 28/august

Published 20 juni 2018

Leia & Amie-1

Course Date : 28 August

GRUNNKURS
Grunnkurset er basert på hunder som har gått valpekurs, eller er fra 6 mnd.Målet med kurset er å bevisstgjøre førere på hvordan vi kan trene hund. Hvordan motivere, belønne, time og bryte adferd som ikke er ønsket. Vi jobber med de mest grunnleggende øvelsene som å gå pent i bånd, sitt, dekk, kontakt med fører, innkalling og bli.Kurset går over 10 ganger, 2 dager i uken. Mandager og onsdager fra 19.30 til 21.00 NB tid kan forandres.
NB! Oppstarten er en tirsdag fra kl. 18.00 og ca 2 timer. Dette er teori uten hund.

 

 

På alle kurs hos oss lærer førerne å motivere og belønne hunden riktig. Vi jobber mye med positiv forsterkning, dvs. godbiter, leke, riktig bruk av stemmen og kroppen.

Valpe- og Grunnkurset starter med teorikveld tirsdag kl. 18.00. Dette er UTEN hund. Kurset fortsetter så påfølgende onsdag og mandager kl 19.30. Til sammen 10 kvelder.NB tid kan bli forandret...

Individuell oppfølging er viktig. Vi ønsker å bevisstgjøre hundeeiere til å være ansvarsbevisste og at hunden har gode manerer, både i hjemmet og i samfunnet.
Alle hunder er velkommen til kursene våre.
Vår nye Adr er Kroerveien 48 Ås  Bjørnebekk Meld deg på her!

Legg igjen en kommentar

1 Kommentar på "Grunnkurs Bjørnebekk ÅS 28/august"

Gunilla Breidvik

Vi melder oss herved på grunn kurs mandag or onsdag 19.30-21.00. Vi ønsker å ha OleJan som instruktør. Vi har en hollandsk gjeterhund, langhåret , som blir 5 mndr og 1 uke på 28.08.18 (Frida). Holder dette aldersmessig? Vi har fra før av en fra samme rase som nå er ca 7,5 år gml, (Cajsa), som har gått på kurs i Oslo H Avd Follo i ca 4 år. Håper på positivt svar. Gunilla og Andreas Breidvik🐕🐾😊

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere