Konkurransekurs LP

Published 23 januar 2018

tirsdageklubben

Course Date : 11.april

Konkurransekurs LP starter onsdag 11.april. Kurset går 10 kurskvelder innendørs kl.19.30 – 21.30. Har du gått bronsemerkekurs eller drømmer du om gode resultater i lydighetsringen? Vi har erfaringen og nettverket du trenger for å komme deg videre i treningen.

Hvis hunden kunne velge……

Konkurransekurs LP starter onsdag 11.april. Kurset går 10 kurskvelder. Har du gått bronsemerkekurs eller drømmer du om gode resultater i lydighetsringen? Vi har erfaringen og nettverket du trenger for å komme deg videre i treningen.
Hva er LP:

Lydighet - for hunder av alle raser og blandingsraser!

Lydighet er en hundesport hvor man utfører fast bestemte øvelser og det bedømmes om man har klart dem riktig.

Alle hundene gjør de samme øvelsene, og deretter vurderes det hvordan de ble fremført. I lydighetsringen ser vi hunder av nesten alle raser og førere i alle aldre.

De har alle en ting felles: Gleden av å arbeide og samarbeide med hunden sin.

Selv om ikke alle når like langt, kan alle komme frem til et brukbart resultat bare innsatsviljen og pågangsmotet er i orden.

Instruktør: Rikke Svele

Tid: Kl.19:30 - ca 21:30

Kurset går over 10 treningskvelder

LP er et av Oslo Hundeskole sentralt sine flaggskip med en avdelingsleder som har vunnet H.P Pettersens Minnepokal. Dette kurset er for deg som vil konkurrere i lydighet. Oslo Hundeskole avd. Asker og Bærum har satset på bredde innenfor denne sporten gjennom mange år. Det er viktig for oss å ha det moro uansett hvilket nivå du ønsker å være på. Miljø, detaljtrening og samhold er resepten på gode resultater. Har du lyst til å trene sammen med oss er du hjertelig velkommen, uansett hvilken rasehund eller blandingshund du måtte ha.

Kurset passer like godt for deg som liker Lydighetstrening på hobby nivå, som for deg som ønsker å konkurrere aktivt, da det vil bli tilpasset hver enkelt ekvipasje.

Det er viktig for oss å ha det moro uansett hvilket nivå du ønsker å være på. Miljø og samhold er resepten på gode resultater. Har du lyst til å trene sammen med oss er du hjertelig velkommen, uansett hvilken rasehund eller blandingshund du måtte ha.

Det er lagt opp til både individuell trening og felles øvelser for at ekvipasjene skal nå sine mål.

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere