Konkurransekurs LP

Published 20 april 2018

tirsdageklubben

Course Date : 25.april

Konkurransekurs LP for nybegynnere/kl.1 og videregående kl.2, kl.3 og elite for deg som ønsker mer fokus på lydighet. Teknikk trening med fokus på øvelsen i de forskjellige lydighetsklassene, førerfunksjon, motivasjon og belønning. Kurset starter onsdag 25.april og inneholder 10 kursdager med konkurransetrening innendørs i lokalene til Bærum Hundesenter på Høvik. Vi ser frem til mange spennende og utfordrende treningskvelder sammen.

Hvis hunden kunne velge……

Konkurransekurs LP (eller bruks) er for deg som ønsker mer fokus på lydighet og teknisk trening med fokus på motivasjon og belønning. Vi har erfaring fra klasse 1 lydighet til Eliteklassen.

4 plasser pr.kurs.

Kurset går 10 kvelder og vi starter opp innendørs hos Bærum Hundesenter på Høvik.

  • Nybegynner / klasse 1 tidspunkt: Kl.19.15 - 20.15
  • Klasse 2, 3 og Elite tidspunkt: Kl.20.20 - 21.30

Instruktør: Rikke Svele

Meld deg på ditt kurs her.

LP - Lydighetsprøve - for alle raser og blandingshunder!

Lydighet er en hundesport hvor man utfører fast bestemte øvelser og det bedømmes med poeng som kan gi deg opprykk i klassene innenfor lydighet. Alle hundene gjør de samme øvelsene og vurderes av dommer hvordan de ble fremført. I lydighetsringen ser vi hunder av nesten alle raser og førere av hund i alle aldre. De har alle en ting felles: Gleden av å arbeide og samarbeide med hunden sin.

Selv om ikke alle når like langt, kan alle komme frem til et brukbart resultat bare innsatsviljen og pågangsmotet er i orden. Du og hunden skal synes det er morsomt og utfordrende. Trivsel og mestring påvirker ofte resultatene.

Praktisk trening oppmøte Ramstadsletta 18 inngang 11 på baksiden mot E18. Parker bilen på fellesområdet. Vi har egen inngang til lokalene og enkel servering tilgjengelig. Gratis parkering. Vi ser frem til mange spennende og utfordrende treningskvelder sammen og håper du med din hund vil være en del av vårt felles lydighetsmiljø.

LP er et av Oslo Hundeskole sentralt sine flaggskip. Avdelingsleder Kim-André Sørland har vunnet H.P Pettersens Minnepokal i lydighet og hundeskolen har fått mye oppmerksomhet rundt denne pokalen generelt da det er flere avdelingsledere gjennom tiden i hundeskolen som har bidratt med seier og øvrig rekruttering til denne hundesporten, fordi den gleder så mange. Konkurransekurset er for deg som vil konkurrere i lydighet. Det er viktig for oss å ha det moro uansett hvilket nivå du ønsker å være på. Miljø, detaljtrening og samhold er resepten på gode resultater uansett. Har du lyst til å trene sammen med oss er du hjertelig velkommen, uansett hvilken rasehund eller blandingshund du måtte ha.

Kurset passer like godt for deg som liker lydighetstrening på hobby nivå som for deg som ønsker å konkurrere aktivt. Det er viktig for oss å ha det moro uansett hvilket nivå du ønsker å være på. Miljø og samhold er resepten på gode resultater. Har du lyst til å trene sammen med oss er du hjertelig velkommen, uansett hvilken rasehund eller blandingshund du måtte ha.

Det er lagt opp til både individuell trening og felles øvelser for at ekvipasjene skal nå sine mål.

Legg igjen en kommentar

1 Kommentar på "Konkurransekurs LP"

Siv

Hei. Vi vil gjerne være med på dette til høsten med Rikke som instruktør,👍👏

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere