Pakketilbud grunnleggende hundekurs

Published 9 desember 2017

Pakketilbud hundekurs

Course Date : Hele året

Har du valp?

Pakketilbud på 3 kurs inneholder valpekurs, grunnkurs og kurs i hverdagslydighet (videregående kurs). Jeg kaller det fra «valp til voksen»-pakken som består av totalt 30 kurskvelder fordelt på de 3 mest grunnleggende kurs for hunden. Anbefales!

Hvis valpen kunne velge……

 

Vi har jobbet med valpen og adferd i avdelingen i alle år og er landets mest erfarne på familiehunden og adferd. Avdelingsleder og instruktører er de med mest erfaring av alle hundeskoler i Norge. Bedre forutsetninger for å få riktig veiledning, støtte og hjelp til å få en trygg og lydig hund skal du lete lenge etter. Vi kaller pakketilbudet i avdelingen "fra valp til voksen"-pakken. Les våre anbefalinger på avdelingen sin fb-side fra tidligere deltagere som har benyttet seg av tilbudet.

Visste du at vi har over 20 års erfaring med hund og adferd? Vi hjelper dere med å få den beste starten for valpen. Er du alene med valpen eller dere er en storfamilie, så er alle uansett hjertelig velkommen på kurs. Avgiften gjelder pr.hund. Pakken inneholder:

Valpekurs

Grunnkurs

Hverdagslydighet

Totalt 30 kurskvelder som skal gjennomføres  innen ett år. Vi anbefaler valpekurs og grunnkurs fortløpende og en liten pause før kurs i hverdagslydighet. Vi ønsker å ta hensyn til kjønnsmodning og vedlikeholdstrening før siste "finpuss". Alt avhenger av individet og eiers interesse å få til en trygg og god familiehund. Vi anbefaler å gå valpekurs fra valpen er 10-12 uker med påfølgende grunnkurs uansett rase. Det er viktig å ta hensyn til valpen/unghunden og inntrykk gjennom treningsmengde i noen faser av hundens liv. Anbefaler vi en utsettelse, så er det fordi vi må ta hensyn. Da fortsetter vi f.eks neste kursrunde. Vi har jo kurs hele året!

Fleksibilitet på kursdagene har vi for deg som er turnusarbeider eller er i en skiftordning som gjør det vanskelig å sette av 2 faste dager i uken. Skulle du gå glipp av en dag eller to på dine valgte dager, kan disse tas igjen på motsatte dager. Ta kontakt med avdelingsleder Kim-André Sørland. Avdelingen har en av de mest erfarne instruktørene i Norge og vi gir dere et solid grunnlag for fremtiden. Rabatt i tillegg fra samarbeidspartnere gjelder ikke her.

Ta kontakt med avdelingsleder hvis du lurer på noe eller meld deg på pakken og motta mer informasjon. Vi har dessverre ikke pakke på andre kurs eller spesialkurs, men jobber med å utvikle et tilbud for nybegynnere i agility og trinn 1 og trinn 2 kurs i agility.

Jeg vet hvor din hund ville begynt på kurs for trygghet og erfaring!

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere