Pakketilbud hundekurs

Published 23 august 2018

Pakketilbud

Course Date : Hele året

Har du valp og ser behovet og nytten av grunnleggende kurs i oppdragelse og grensesetting? Avdelingen med sin kompetanse kan tilby pakketilbud på 3 kurs. Tilbudet inneholder valpekurs, grunnkurs og kurs i hverdagslydighet (videregående kurs). Kurspakken består av totalt 30 kurskvelder fordelt på de 3 mest grunnleggende kurs fra valp til unghund/voksen.

Hvis valpen kunne velge……

Vi jobber med valp og adferd og er landets mest erfarne på familiehunden og adferd. Avdelingsleder og instruktører er de med mest erfaring av alle hundeskoler i Norge. Bedre forutsetninger for å få riktig veiledning, støtte og hjelp til å få en trygg og lydig hund skal du lete lenge etter. Vi kaller pakketilbudet i avdelingen "fra valp til voksen"-pakken. Les våre anbefalinger på avdelingen sin fb-side fra tidligere deltagere som har benyttet seg av tilbudet.

Med over 20 års erfaring i Bærum kan vi hjelpe dere med å få den beste starten for valpen. Er du alene med valpen eller dere er en storfamilie, så er alle uansett hjertelig velkommen på kurs.

Avgiften gjelder pr.hund.

Pakken inneholder:

Valpekurs 10 kurskvelder

Grunnkurs 10 kurskvelder

Hverdagslydighet 10 kurskvelder

Totalt 30 kurskvelder har gjort deg og hunden tryggere på hverandre. Vi anbefaler valpekurs og grunnkurs fortløpende. Det hender vi anbefaler en liten pause før kurs i hverdagslydighet og tar hensyn til kjønnsmodning og vedlikeholdstrening før siste "finpuss". Alt avhenger av individet og eiers interesse til å få en trygg og god familiehund.

Vi anbefaler å gå valpekurs fra valpen er 10-12 uker med påfølgende grunnkurs uansett rase. Det er viktig å ta hensyn til valpen/unghunden og inntrykk gjennom treningsmengde i noen faser av hundens liv. Anbefaler vi en utsettelse, så er det fordi vi må ta hensyn. Da fortsetter vi f.eks neste kursrunde. Vi har jo hundekurs hele året!

Fleksibilitet på kursdagene har vi for deg som er turnusarbeider eller er i en skiftordning som gjør det vanskelig å sette av 2 faste dager i uken. Skulle du gå glipp av en dag eller to på dine valgte dager, kan disse tas igjen på motsatte dager. Ta kontakt med avdelingsleder Kim-André Sørland. Avdelingen har en av de mest erfarne instruktørene i Norge og vi gir dere et solid grunnlag for fremtiden. Prisen er allerede rabattert.

Ta kontakt med avdelingsleder på 92804913 hvis du lurer på noe eller meld deg på pakken og motta mer konkret informasjon.

Vi har dessverre ikke pakke på andre kurs eller spesialkurs.

Jeg vet hvor din hund ville begynt på kurs for trygghet og erfaring!

Legg igjen en kommentar

3 Kommentarer på "Pakketilbud hundekurs"

Inger sare slåtts

Jeg vil gjerne melde med på

Erik Giertsen

Hei. Så bra. Da går du inn på denne linken, finner pakken du ønsker og melder deg på 🙂 si gjerne fra om du lurer på noe! Hilsen Erik, Oslo Hundeskole
https://www.participant.no/OsloHundeskole/searches/7765/194.aspx?_ga=2.150601206.1179315405.1526021430-680396946.1481613803

Inger sare slåtts

Groendal hvalp

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere