Hverdagslydighet Sandvika

Published 30 september 2018

Hverdagslydighetskurs Sandvika og Fornebu

Course Date : 1.november

Kurs i hverdagslydighet (videregående kurs) starter opp torsdag 1.november kl.19.45 – 21.15. Første kurskveld er med hund for hele familien oppmøte Kjørboparken, Sandvika.

Hvis hunden kunne velge……

Kurs i hverdagslydighet går 10 kurskvelder totalt. Vi anbefaler grunnkurs FØR kurs i hverdagslydighet.

Kurset starter torsdag 1.november felles for alle deltagerne oppmøte med hund kl.19.45 - 21.15 Kjørboparken. Kurset bruker mye av tiden på trening i bymiljøet og inneholder store forstyrrelser for å lære deg å kontrollere hunden bedre i hverdagen. Kurset går på kveldstid 90.min mandager og onsdager eller tirsdager og torsdager. Instruktøren din har masse erfaring og gir dere utfordringer og mestring.

Har du gjennomført valpekurs og grunnkurs er neste skritt kurs i hverdagslydighet. Her vil du som har gjennomført grunnkurs begynne å se resultater av en mer lydig hund i hverdagen. Treningen på kursplassen er tilrettelagt ut i fra det nivået du og hunden er.

Har du en hund som du ønsker bedre kontroll på, en hund som hopper på mennesker, oversosial, nervøs, usikker, konsentrasjonsproblemer, biter i båndet, trekker i båndet eller som generelt trenger et hundekurs?  Kanskje du trenger kurset mer enn hunden? Hverdagslydighet er ditt hundekurs. Kurset er spennende fordi vi terper på øvelser som øker kontroll og samarbeid mellom hund og eier. Variasjon i hundetrening er viktig.

Kurs i hverdagslydighet forutsetter basis ferdigheter som grunnkurs. Dette er et videregående kurs der kontroll generelt i hverdagen prioriteres. Innkalling, miljøtrening, kontroll av "løs" hund, utfordrende bydager, bli-øvelser mm. Vi ønsker å legge mer vekt på kommandoer med forstyrrelser for at du skal få bedre kontroll på hunden. 

Gjennom mange år har vi lært oss å forstå hundens språk og signaler. Avdelingsleder har selv erfart flere titusen valper på kurs i tillegg til mange andre hundekurs. Instruktørene på kurset har masse erfaring med trening av hund og vet hva god hverdagslydighet er. Vi ønsker å lære deg som hundeeier enkle, positive og riktig teknikker, samt forståelse for trening av din hund med metodevalg tilpasset deg og din hund. Vi bruker positiv forsterkning med stor vekt på kontroll, motivasjon og belønning. Målet er å hjelpe deg med å få en god familiehund.

Kurs i hverdagslydighet er veien til målet som kan være bronsemerkekurs, agility weekendkurs intro eller andre spesialkurs i avdelingen.

knapprmelddegpkurset

 

Legg igjen en kommentar

1 Kommentar på "Hverdagslydighet Sandvika"

åsmund pedersen med Mentor

Hei Kim .
Har nå gått grunnkurs med Mentor . Er det mulig å ta hverdagslydighet 1 dag i uken og da over 2 kursrekker ?
åp

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere