Hverdagslydighet Sandvika

Published 25 mai 2018

Hverdagslydighetskurs Sandvika og Fornebu

Course Date : 23.august

Kurs i hverdagslydighet (videregående kurs) starter torsdag 23.august kl. 18.30-21.00. Første kurskveld er  felles for alle uten hund for hele familien i lokalene til Bærum Hundesenter. Vi har praktisk trening i Sandvika oppmøte Kjørboparken. Kurset går totalt 10 kvelder med 2 kursdager i uken.

Et perfekt kurs for deg som har gjennomført grunnkurs eller tilsvarende.

Hvis hunden kunne velge……

Kurs i hverdagslydighet går 10 kurskvelder totalt. Vi har oppmøte praktisk trening i Kjørboparken og gratis parkering. Kurset bruker mye av bymiljøet og forstyrrelser for å lære hunden sammen med deg enda bedre hvordan håndtere kontroll og stress. Kurset har praktisk trening kveldstid 90.min mandager og onsdager eller tirsdager og torsdager i Sandvika. Instruktørene har masse erfaring og gir dere morsomme utfordringer på kursplassen.

Oppstartsdatoen starter med teori kl.18.30 - 21.00.  Praktisk trening (90 min) starter uken etter på dager du velger ved påmelding.

Teorien har oppmøte Bærum Hundesenter, Ramstadsletta 18 bygg 11.  Praktisk trening har oppmøte Kjørboparken i Sandvika sentralt til bymiljø og miljøforstyrrelser.

Har du gjennomført valpekurs og grunnkurs, så er neste skritt ditt videregående kurs i hverdagslydighet. Her vil du som har gått grunnkurs begynne å se resultater av en tryggere og mer lydig hund i hverdagen. Treningen fra kursplassen begynner å befeste seg og din kontroll skal bli bedre..

Har du en hund som du ønsker bedre kontroll på, en hund som hopper på mennesker, oversosial, nervøs, usikker, konsentrasjonsproblemer, biter i båndet, trekker i båndet eller som generelt trenger et hundekurs?  Hverdagslydighet er ditt hundekurs. Kurset er spennende fordi vi er masse på kursplassen og terper på øvelser som øker kontroll og samarbeid mellom hund og eier. Variasjon i hundetrening er viktig for hund og eier.

Kurs i hverdagslydighet forutsetter basis ferdigheter som grunnkurs. Dette er et videregående kurs der kontroll generelt i hverdagen prioriteres. Innkalling, miljøtrening, kontroll av "løs" hund, utfordrende bydager, bli-øvelser mm. Vi ønsker å legge mer vekt på kommandoer med forstyrrelser for at du skal få bedre kontroll på hunden. 

Vi har gjennom mange år på kursplassen lært oss å forstå hundens språk og signaler. Avdelingsleder har selv erfart flere titusen valper på kurs i tillegg til mange andre hundekurs. Instruktørene på dette kurset har masse erfaring som de vil dele med deg og din hund.

Vi ønsker å lære deg som hundeeier enkle, positive og riktig teknikker, samt forståelse for trening av din hund med metodevalg tilpasset deg og din hund. Vi bruker positiv forsterkning med stor vekt på kontroll, motivasjon og belønning. Målet er å hjelpe deg med å få en god familiehund.

Kurs i hverdagslydighet er veien til målet som kan være bronsemerkekurs, agility intro weekendkurs eller andre spesialkurs i avdelingen.

knapprmelddegpkurset

 

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere