Agility for nybegynnere og videregående

Published 20 april 2018

Agility

Course Date : 27.april

Agility for nybegynnere og agility for videregående er populære kurs for den aktive familiehunden. Vi starter opp nye kurs fredag 27.april (les mer nedenfor for mer info om første dagen) i agility for nybegynnere og videregående. Kurset går 5 kursdager i lokalene til Bærum Hundesenter på Høvik med topp fasiliteter.

Hvis hunden kunne velge……

Agility er fartsfylt og lærerikt!

NB! Grunnet Blåbærstevne i agility fredag 27.april i lokalene til Bærum Hundesenter tar vi første treningsdag lørdag 28.april. Nybegynnere starter denne dagen kl.11.15 - 12.30. Videregående gruppe starter denne dagen kl.12.30 - 14.00.

Kun 3 plasser pr.gruppe.

Datoene for kurset er:

  • Lørdag 28.april
  • Fredag 4.mai
  • Fredag 11.mai
  • Fredag 18.mai
  • Fredag 25.mai

Vi arrangerer kurs i agility for nybegynnere og videregående som var planlagt oppstart fredag 27.april. Kurset går 5 fredager i topp innendørs treningslokaler hos Bærum Hundesenter sentralt på Høvik. Vi kan tilby agilitytrening i trygge omgivelser med flotte treningfasiliteter for deg og din hund.

Agility for nybegynnere har tidspunkt fredager kl.18.30 - 19.30.

Agility for videregående (gjennomført nybegynner) har tidspunkt fredager kl.19.45 - 21.00.

Agility anbefales alle som vil ha det morsomt og utfordrende med hunden og for de som ønsker å lære mer om aktiv hundetrening.

Målet med kurset er at du og hunden får gode resultater gjennom en trygg introduksjon i agility. Kurset vil garantert gi dere mer glede ellers i hverdagen.

Kurset går 5 fredager innendørs oppmøte Bærum Hundesenter med topp treningslokaler og utstyr. Det vil være masse trening med god oppfølging. Kurset går med en erfaren instruktør. Begrenset plasser tilgjengelig.

Har du lyst til å være med i en treningsgruppe som har det moro med hund? Er du aktiv med hund lyst til å være en del av vårt agilitymiljø? Da er agilityklubben noe for deg og din hund uansett rase og blanding. Alle deltagerne må ha gjennomført nybegynnerkurs og videregående kurs i agility eller tilsvarende konkurranse - erfaring for å være med i agilityklubben.

Agilityklubben er deg som synes agility er moro med hund. Vi ønsker å tilby deg et seriøst og profesjonelt agilitymiljø i avdelingen. Vi hjelper dere til å mestre hunden bedre og dere lærer flere forskjellige kombinasjoner på agilitybanen i løpet av kurset. Tunnelene, vippa, hjulet, bommen,slalomkombinasjoner, mønen og alle andre momenter som er på en agilitybane skal læres inn trygt og forsvarlig. Vi er opptatt av hundens helse og sikkerhet.

Meld deg på her!

Vi anbefaler at hunden har gjennomført nybegynnerkurs i agility for å være med på videregående kurs. Da får dere mest ut av kursene som skal gi dere mer motivasjon og fremgang, trygghet, inspirasjon og lærerikt. Vi har tilgang til treningsgrupper på hundesenteret for de som ønsker å konkurrere i agility.

Ønsker du å lære mer om å aktivisere hunden og synes agility kan være spennende? Da er dette kurset for deg og din hund! Her kan du sikre en plass til kurset.

Har du spørsmål kontakt avd.leder på mail: kim@oslo-hundeskole.no eller mobil 92804913

Legg igjen en kommentar

1 Kommentar på "Agility for nybegynnere og videregående"

Annette Storli

Hei! Hva koster aguility nybegynner kurset på Høvik. Hvor på Høvik er det?

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere