Agility for nybegynnere og videregående

Published 8 mai 2018

Agilityklubben

Course Date : 28.mai

Agility for nybegynnere og agility for videregående starter opp nye kurs fra mandag 28.mai. Kurset går 5 mandager fremover i lokalene til Bærum Hundesenter med teoretisk og praktisk trening som skal gi deg og hunden mestring.

Hvis hunden kunne velge……

Agility er fartsfylt og lærerikt!

Kun 6 plasser. Et kurs som skal gi deg og hunden kvalitet, trygghet og mestring!

  • Mandag 28.mai
  • mandag 4.juni
  • mandag 11.juni
  • mandag 18.juni
  • mandag 25.juni

Vi arrangerer kurs i agility for nybegynnere og videregående i lokalene til Bærum Hundesenter hele året. Kurset går 75.minutter pr.kurskveld totalt 5 kurskvelder

Nybegynnere har tidspunkt kl.18.45 - 20.00

Videregående deltagere har tidspunkt kl.20.15 - 21.30

Kurset går 5 kvelder i topp innendørs treningslokaler hos Bærum Hundesenter sentralt på Høvik. Agilitytrening under kontrollerte og trygge omgivelser med flotte treningfasiliteter for deg og din hund. Vårt miljø hos Bærum Hundesenter er unikt.

Kursene passer for alle som har god grunnlydighet og alle aldre på hund og fører.

Agility anbefales alle som vil ha det morsomt og utfordrende med hunden og for de som ønsker å lære mer om aktiv hundetrening. Målet med kurset er at du og hunden får utviklet og stimulert deres behov for samarbeid tilfredsstillelse. Kurset vil garantert gi dere mer glede i hverdagen.

Har du lyst til å være med i en treningsgruppe som har det moro med hund? Er du aktiv med hund lyst til å være en del av vårt agilitymiljø? Da er agilityklubben eller tilgang til jr.avdeling (trening søndager) noe for deg og din hund uansett rase eller blandingshund.

Alle kursdeltagerne bør ha en sosial og trygg hund og gjennomført nybegynnerkurs/videregående kurs i agility eller tilsvarende konkurranse - erfaring for å være med i agilityklubben og tilgang til jr.avdeling hos Bærum Hundesenter.

Meld deg på her!

Vi anbefaler at hunden har gjennomført nybegynnerkurs i agility for å være med på videregående kurs. Da får dere mest ut av kursene som skal gi dere fremgang, trygghet, inspirasjon og mestring. Vi har tilgang til treningsgrupper på hundesenteret for de som ønsker å konkurrere i agility. Agilityklubben er for deg som synes agility er moro med hund og som vil være en del av et miljø som passer for alle.

Ønsker du å lære mer om å aktivisere hunden og synes agility kan være spennende? Da er dette kurset for deg og din hund! Her kan du sikre en plass til kurset.

Har du spørsmål kontakt avd.leder på mail: kim@oslo-hundeskole.no eller mobil 92804913

Legg igjen en kommentar

2 Kommentarer på "Agility for nybegynnere og videregående"

Annette Storli

Hei! Hva koster aguility nybegynner kurset på Høvik. Hvor på Høvik er det?

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere