Agilitykurs

Published 14 mai 2018

Agility intro weekendkurs

Course Date : Dato kommer

Agilitykurs holdes innendørs i trygge omgivelser i lokalene til Bærum Hundesenter. Vi har teori og masse praktisk trening som skal gi deg og hunden mestring. Er du interessert? Ta kontakt med oss på 92804913

Hvis hunden kunne velge……

Agility er fartsfylt og lærerikt!

Et kurs som skal gi deg og hunden kvalitet, trygghet og mestring!

  • Lørdag kl.10.00-15.00
  • Søndag kl.10.00-15.00

Vi arrangerer weekendkurs i agility i lokalene til Bærum Hundesenter hele året.

Kurset går over en helg i topp innendørs treningslokaler. Bærum Hundesenter ligger sentralt på Høvik og gratis parkering. Agilitytrening under kontrollerte og trygge omgivelser med flotte treningfasiliteter for deg og din hund. Vårt miljø hos Bærum Hundesenter er unikt og instruktørene har masse erfaring.

Kursene passer for alle som har god grunnlydighet og alle aldre på hund og eier.

Agility anbefales alle som vil ha det morsomt og utfordrende med hunden og for de som ønsker å lære mer om aktiv hundetrening. Målet med kurset er at du og hunden får utviklet og stimulert deres behov for samarbeid tilfredsstillelse. Kurset vil garantert gi dere mer glede i hverdagen.

Har du lyst til å være med i en treningsgruppe som har det moro med hund? Er du aktiv med hund lyst til å være en del av vårt agilitymiljø? Hos oss er alle med interesse for hund hjertelig velkommen.

Alle kursdeltagerne bør ha en sosial og trygg hund og gjennomført agility intro weekendkurs i agility eller tilsvarende for videre agilitykurs. Avdelingen kan tilby videre oppfølgingkurs for familiehunden. Har du blitt "bitt av basillen" så kan vi anbefale "Blåbærkurs" og feltkurs hos Bærum Hundesenter.

Meld deg på her!

Vi har tilgang til treningsgrupper hos Bærum HUndesenter for de som ønsker å konkurrere i agility. Agilityklubben er for deg som synes agility er moro med hund og som vil være en del av et miljø som passer for alle. Fast trening 1 kveld i uken over 10 uker. Mer info kommer!

Ønsker du å lære mer om å aktivisere hunden og synes agility kan være spennende? Da er dette kurset for deg og din hund! Her kan du sikre en plass til kurset.

Har du spørsmål kontakt avd.leder på mail: kim@oslo-hundeskole.no eller mobil 92804913

Legg igjen en kommentar

2 Kommentarer på "Agilitykurs"

Annette Storli

Hei! Hva koster aguility nybegynner kurset på Høvik. Hvor på Høvik er det?

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere