Agilitykurs

Published 29 januar 2018

Agilityklubben

Course Date : 26.februar

Agilityklubben nybegynnere starter opp nye kurs fra mandag 26.februar. Kurset går 10 mandager innendørs i våre nye lokaler på Høvik hos Bærum Hundesenter med topp fasiliteter og utstyr. Grupper på 4 hunder med fast treningstid som varer 1.5 time hver kurskveld med instruktør.

Hvis hunden kunne velge……

Agilityklubben er fartsfylt og lærerikt!

Agilityklubben søndager er fullt! Det starter nye kurs for nybegynnere i agility som trener fast 1 kveld i uken over 10 kurskvelder innendørs mandager oppstart 26.februar. Tider finner du på kursplanen. Vi har topp lokaler sentralt på Høvik hos Bærum Hundesenter med kunstgress og flotte treningsfasiliteter. Her blir det mye agilitytrening og moro fremover!

Har du lyst til å være med i en treningsgruppe som har det moro med hund? Er du aktiv med hund eller du har lyst til å være med og bidra til et seriøst miljø? Da er agilityklubben noe for deg og din hund uansett rase og blanding.

Alle deltagerne må ha gjennomført et nybegynnerkurs i agility eller tilsvarende konkurranse - erfaring for å være med på videregående kurs i agility. Vi kan anbefale dette kurset til hunder som har gjennomført agilitykurs i avdelingen eller som er aktiv med hund og agility. Kurset er for deg som vil trene agility med hunden og som ønsker å utvikle dere videre i hundetrening generelt i et trygt og inkluderende miljø.

Vi har topp utstyr og instruktører! Vår samarbeidspartner på agilityutstyr er Dyrebutikken Gressvik v/Paul og Anne - Lise.

Klubben er for deg som synes agility er moro med hund. Vi ønsker å tilby deg et seriøst og profesjonelt agilitymiljø i avdelingen. Vi hjelper dere til å mestre hunden bedre og dere lærer flere forskjellige kombinasjoner på agilitybanen i løpet av kurset. Tunnelene, vippa, hjulet, bommen,slalomkombinasjoner, mønen og alle andre momenter som er på en agilitybane skal læres inn trygt og forsvarlig. Vi er opptatt av hundens helse og sikkerhet.

Meld deg på her!

Vi anbefaler at hunden har gjennomført nybegynnerkurs i agility for å være med på videregående kurs agility. Da kommer dere videre til agilityklubben. Hunden bør være fra 8.-10.mnd. Da får dere mest ut av kurset som skal være trygt, inspirerende, morsomt og lærerikt. Vi har også en treningsgruppe for de som konkurrerer i agility.

Ønsker du å lære mer om å aktivisere hunden og synes agility kan være spennende? Da er dette kurset for deg og din hund! Her kan du sikre en plass til kurset.

Vi er opptatt av kvalitet og et godt miljø for hunder og eiere.

Har du spørsmål, kontakt avd.leder på kim@oslo-hundeskole.no eller mob:92804913

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere