Valpekurs innendørs i varme og lyse lokaler

Published 2 oktober 2018

Valpekurs

Course Date : 1.November

Valpekurs starter torsdag 1.november for hele familien. Vi møtes i lokalene til Bærum Hundesenter med valpen kl.18.00-19.00. Valpekurs har praktisk trening innendørs i oppvarmede lokaler på Høvik og Fornebu. Kurset går totalt 10 kvelder med 2 kursdager i uken.

Hvis valpen kunne velge……

Valpekurs går 10 kurskvelder totalt med foredrag første kvelden i lokalene til Bærum Hundesenter på Høvik. Kursdager i avdelingen er mandager og onsdager eller tirsdager og torsdager med ute- og innendørs muligheter.

Avdelingen har kursplass på:

  • Fornebu (Storøya skole)
  • Høvik (Bærum Hundesenter)
  • Sandvika (Kjørboparken)

Praktisk trening for valpene er 1 time e. kl.18.00 på kvelden.

Valpekurs gir dere masse trening og ekspertråd som hjelper deg å forstå utfordringene med dressurtrening og hund. Vi har over 20 år erfaring som egen avdeling i hundeskolen og ønsker å gi deg trygghet og forståelse for din hund. Vårt mål er at du får en sosial, lydig, trygg og glad hund.

Alle med hund har ansvar for riktig oppdragelse med belønning og grensesetting. Vi ønsker at din hund skal være en rollemodell for andre valper i fremtiden. Din valp vil motta og etterlate seg inntrykk etter møte med andre hunder. Disse bør være positive og basert på god oppførsel under kontroll. En god start kan være enkelt å gjennomføre.

Valpekurs er egen gruppe med 6-10 hunder. Kurset legger alle forhold til rette for å gi deg og din valp det beste grunnlaget for en trygg start. Sosialisering er inkludert.

Valpekurs passer for alle valper fra 10 uker til ca.6.mnd. Det er viktig at valpen får de første ukene med "flokken sin" som er deg og dine nærmeste, men treningen starter fra dag 1. Når valpen har passert 10 uker er det perfekt å komme i gang med kurs i trygge omgivelser. Tenk hvilken mulighet du/dere får til å bli godt kjent med valpen og "språket" til din hund. Vi har erfaringen.

Valpekurs passer best for deg som vil ha en velfungerende familiehund. Den beste starten gir dere den beste familiehunden. Vi hjelper dere med masse positiv og nyttig erfaring i den viktigste fasen i valpens liv basert på 20 års erfaring av å se hvordan negativ adferd kan snus til positiv adferd. Og har fortsatt gleden av å se den utviklingen på kursplassen med valpene og eierne. Dette er min takk til dere!

Meld deg på her. Vurderer du flere kurs anbefaler vi pakken. Du blir fornøyd!

Valpekurset lærer eierne å rose og motivere valpen riktig. Vi lærer inn forskjellige øvelser på en positiv og morsom måte. Oppmerksomhet, selvkontroll, kontroll, konsentrasjon, grunnleggende for innkalling, sitt, sitt og bli, gå pent i bånd, kontroll i møtesituasjoner og grensesetting generelt med positiv avslutning for valpen og eier. Dere lærer å "lese hunden" og tilegner dere mer kunnskap om avlæring, innlæring, generalisering og bevisstgjøring. Vi trener alltid med positiv intensjon og bruker alltid forsterker som belønning!

Valpekurset bygger på positiv innlæring med grenser som er enkle å forstå både for hund og eier. Du og valpen får hjelp til å bli en velfungerende "flokk" som kan samarbeide bedre  og oppleve mindre konflikter i fremtiden. Det er en grunn til at valpen kan knurre og bite. Vi ønsker å lære dere å unngå disse læringssituasjonene. Når du møter andre hunder skal du ikke gå omveier for å passere. Da er hundeholdet misforstått. Det er basert på kontroll og glede. Ikke frykt og usikkerhet. Det er instruktører som anbefaler å ta omveier, ikke her!

Oppmøte første kvelden hos Bærum Hundesenter, Ramstadsletta 18 bygg 11. Parker ved første bygg på venstre side. Alle våre kursplasser har gratis parkering.

Din trygghet er våres erfaring.

Har du spørsmål ring 92804913 eller mail til avd.leder kim@oslo-hundeskole.no

knapprmelddegpkurset

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere