Valpekurs Sandvika, Fornebu og Høvik

Published 9 mars 2018

Valpekurs

Course Date : 12.april

Valpekurs starter torsdag 12.april kl. 18.30 – 21.00 felles for alle uten hund første kvelden i lokalene til Bærum Hundesenter. Praktisk trening starter uken etter på kursdager du velger ved påmelding på en av våre kursplasser som er Sandvika, Høvik eller Fornebu. Kurset går 10 kurskvelder med praktisk trening kl. 18.00 – 19.00 for hele familien.

Hvis valpen kunne velge……

Våre kursdager er mandager og onsdager eller tirsdager og torsdager 10 kurskvelder. Avdelingen har kursplass på:

  • Fornebu (Storøya skole) innendørs vinterhalvåret og utendørs sommerhalvåret.
  • Høvik (Bærum Hundesenter) innendørs hele året.
  • Sandvika vgs eller Kjørboparken utendørs hele året.

Praktisk trening er 1 time med valpene fra kl.18.00 - 19.00 eller senere på kvelden.

Valpekurset er 10 kurskvelder totalt med foredrag første kvelden i lokalene til Bærum Hundesenter. Vi har 9 praktiske treningsdager inkl. aktivitetsdag en søndag i kursperioden ( kl.11.00 - 14.00). Denne søndagen har vi introduksjon på søk eller vi tar frem vårt topp moderne agilityutstyr (sesongavhengig). Her kan du og hunden få mange nye "inputs" til aktivisering i hverdagen ellers. I pausen kommer grillen som alle kan benytte seg av. Mot slutten av denne kursdagen arrangerer vi konkurranser med premier!

"Go`biten" kommer oppstartkvelden i avdelingen i topp innendørs lokaler med erfarne foredragsholdere og instruktører på hund og adferd.

Valpekurs gir dere masse trening og ekspertråd som hjelper deg å forstå utfordringene med dressurtrening og hund. Vi har over 20 år erfaring som egen avdeling. Vi ønsker å gi deg trygghet og forståelse for din hund og vårt mål er at du får en sosial, lydig, trygg og glad hund uavhengig av rase og blanding. Husk å unngå konflikter med andre hunder i den grad det er mulig. Ikke gi valpen din et inntrykk av noe du ikke vet en konsekvens av. Da er det bedre å ligge "foran" valpens utvikling der du kan styre påvirkning. Dette lærer du på valpekurs i avdelingen.

Alle som har hund har et ansvar å oppdra og prege en valp som vil være en rollemodell for andre valper i fremtiden. Vil du at din hund skal bli en "bølle" eller en trygg og rolig hund som kan oppføre seg? Din valp vil motta og etterlate seg inntrykk av møte med andre hunder. Disse skal være positive og basert på god oppførsel og under kontroll. En god start kan være enkelt.

Valpekurset er en egen gruppe på valgte kursdager fra 6-10 hunder. Med hjelpeinstruktør kan vi slippe til flere avhengig av hjelpeinstruktørens trygghet, respekt og forståelse for å "lese hund". Kurset legger alle forhold til rette for å gi din valp det beste grunnlaget for en trygg sosialisering i valpens møte og inntrykk med andre valper.

Alle kursdeltagere på valpekurs får tilgang til gratis unghundsjekk, gratis kloklipp, gratis tannsjekk og mange andre fordeler. Verdi på 750.- Premier på bruksdagen har verdier for 300-1000.

Valpekurs passer for alle valper fra 10 uker til ca.6.mnd. Det er viktig at valpen får de første ukene med "flokken sin" som er deg og dine nærmeste. Når valpen har passert 10 uker er det perfekt å komme i gang med kurs i trygge omgivelser. Tenk hvilken mulighet du/dere får til å bli godt kjent med valpen og "språket" til din hund. Vi har erfaringen.

Valpekurs passer best for deg som vil ha en velfungerende familiehund. Den beste starten gir dere den beste familiehunden. Vi hjelper dere med masse positiv og nyttig erfaring i den viktigste fasen i valpens liv basert på 20 års erfaring av å se hvordan negativ adferd kan snus til positiv adferd. Og har fortsatt gleden av å se den utviklingen på kursplassen med valpene og eierne. Dette er min takk til dere!

Meld deg på her. Vurderer du flere kurs anbefaler vi pakken. Du blir fornøyd!

Valpekurset lærer eierne å rose og motivere valpen riktig. Vi lærer inn forskjellige øvelser på en positiv og morsom måte. Oppmerksomhet, selvkontroll, kontroll, konsentrasjon, grunnleggende for innkalling, sitt, sitt og bli, gå pent i bånd, kontroll i møtesituasjoner og grensesetting generelt med positiv avslutning for valpen og eier. Dere lærer å "lese hunden" og tilegner dere mer kunnskap om avlæring, innlæring, generalisering og bevisstgjøring. Vi trener alltid med positiv intensjon og bruker alltid forsterker som belønning!

Valpekurset bygger på positiv innlæring med grenser som er enkle å forstå både for hund og eier. Du og valpen får hjelp til å bli en velfungerende "flokk" som kan samarbeide bedre  og oppleve mindre konflikter i fremtiden. Det er en grunn til at valpen kan knurre og bite. Vi ønsker å lære dere å unngå disse læringssituasjonene. Når du møter andre hunder skal du ikke gå omveier for å passere. Da er hundeholdet misforstått. Det er basert på kontroll og glede. Ikke frykt og usikkerhet. Det er instruktører som anbefaler å ta omveier, ikke her!

Oppmøte første kvelden hos Bærum Hundesenter, Ramstadsletta 18 bygg 11. Parker ved første bygg på venstre side. Alle våre kursplasser har gratis parkering.

Din trygghet er våres erfaring.

Har du spørsmål ring 92804913 eller mail til avd.leder kim@oslo-hundeskole.no

knapprmelddegpkurset

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere