Grunnkurs Sandvika og Fornebu

Published 25 mai 2018

Grunnkurs

Course Date : 23.august

Grunnkurs starter torsdag 23.august kl. 18.30-21.00. Første kurskveld er  felles for alle uten hund for hele familien i lokalene til Bærum Hundesenter. Vi har praktisk trening i Sandvika og Fornebu. Kurset går totalt 10 kvelder med 2 kursdager i uken.

Finn ditt kurs her.

Vi starter med foredrag første kvelden oppmøte Bærum Hundesenter kl.18.30-21.00. Videre er det 9 praktiske treningsdager som varer halvannen time under kontrollerte former. Vi er på kursplassen og trener kontroll med stor variasjon. Variasjon i hundetrening vet vi er viktig for hund og eier.

Første "go`biten" kommer oppstartskvelden med erfarne foredragsholdere på hund og adferd inn- og utland. Grunnkurs er 10 kurskvelder totalt med praktisk trening mandager og onsdager eller tirsdager og torsdager. Kursene i Sandvika har oppmøte praktisk trening Kjørboparken og deltagere på Fornebu har oppmøte Storøya skole. Etter valpekurs er grunnkurs neste skritt i retning en mer lydig og glad familiehund. Her utvikler vi oss videre som hundeeiere og vektlegger mer kontrolltrening. Her vil du som har gjennomført valpekurs begynne å se resultater av en tryggere og mer lydig hund i hverdagen. Treningen fra kursplassen begynner å befeste seg. Grunnkurset gir dere masse trening og ekspertråd som hjelper deg å forstå utfordringene med dressurtrening og hund. Med over 20 år erfaring som egen avdeling ønsker vi å gi deg trygghet og bedre forståelse for din hund. Vårt mål er at du får en sosial, lydig, trygg og glad hund uavhengig av rase og blanding.

Har du en hund som kunne vært bedre til å samarbeide, en hund som hopper på mennesker, oversosial, nervøs, usikker, konsentrasjonsproblemer, biter i båndet, trekker i båndet eller som trenger et riktig hundekurs?  Grunnkurs er ditt hundekurs.

Vi ønsker å lære deg som hundeeier enkle, positive og riktig teknikker i treningen som er velfungerende og praktisk. Forståelse for trening av din hund med metodevalg tilpasset deg og din hund er noe vi kan og har kanskje mest erfaring med. Vi bruker positiv forsterkning med stor vekt på kontroll, motivasjon, enkel grensesetting og belønning.

Meld dere på her.

Legg igjen en kommentar

1 Kommentar på "Grunnkurs Sandvika og Fornebu"

Kari Bolling

Hei, jeg meldte meg på Grunnkurs 12 april på Hundsund og jeg har betalt, men bekreftelsen som dukket opp på skjermen forsvant før jeg fikk skrevet den ut. Regner med at alt er ok!

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere