Grunnkurs

Published 1 november 2018

Grunnkurs

Course Date : 6.desember

Gi din hund mer treningstid. Det lønner seg i lengden

Grunnkurs starter torsdag 6.desember for hele familien. Vi møtes i lokalene til Bærum Hundesenter første kvelden uten hund kl.18.30-21.00.  Praktisk trening i Sandvika eller Fornebu. Grunnkurs er 10 kurskvelder med praktisk trening 2 kvelder i uken  med hensyn til alle skoleferier

Finn ditt kurs her.

Grunnkurs er 10 kurskvelder med praktisk trening mandager og onsdager eller tirsdager og torsdager. Dette velger du påmelding. Skulle du gå glipp av en dag, så kan denne tas igjen

Etter valpekurs er grunnkurs riktig  skritt i retning mer trygg, lydig og glad familiehund. Du bør gi valpen "riktig" verktøy som du og valpen trenger i utviklingsfasene. Vi vektlegger mer kontrolltrening fordi du har blitt tryggere som eier. Treningen fra kursplassen begynner å gi bedre resultater. Grunnkurset gir dere generelt masse trening og ekspertråd som hjelper deg å forstå utfordringene med dressurtrening og hund. Med over 20 år erfaring som egen avdeling ønsker vi å gi deg trygghet og bedre forståelse for din hund. Vårt mål er at du får en sosial, lydig, trygg og glad hund uavhengig av rase og blanding.

Ønsker du å lære mer om din hund, har du en hund som kunne vært bedre til å samarbeide, en hund som hopper på mennesker, oversosial, nervøs, usikker, konsentrasjonsproblemer, biter i båndet, trekker i båndet eller som trenger et riktig hundekurs?  Grunnkurs er ditt hundekurs.

Vi ønsker å lære deg som hundeeier enkle, positive og riktig teknikker i treningen som er velfungerende og praktisk. Forståelse for trening av din hund med metodevalg tilpasset deg og din hund er noe vi kan og har kanskje mest erfaring med. Vi bruker positiv forsterkning med stor vekt på kontroll, motivasjon, enkel grensesetting og belønning.

Meld dere på her.

Legg igjen en kommentar

1 Kommentar på "Grunnkurs"

Kari Bolling

Hei, jeg meldte meg på Grunnkurs 12 april på Hundsund og jeg har betalt, men bekreftelsen som dukket opp på skjermen forsvant før jeg fikk skrevet den ut. Regner med at alt er ok!

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere