Innendørs Hverdagslydighetskurs

Publisert 13 februar 2017

Innendørs Hverdagslydighetskurs

Kursdato : 28. februar og 1. mars 2017

Vi tilbyr innendørs hverdagslydighetskurs 28. februar og 1. mars 2017. Hundekurset holdes i vår treningshall som ligger sentralt ved Gardermoen. I løpet av hundekurset jobber vi med de grunnleggende øvelsene som er viktig for at du har en god familiehund som fungerer i hverdagen.

Innendørs hverdagslydighetskurs 28. februar og 1. mars 2017

Hundekurset viderefører øvelsene fra grunnkurset og vi setter mer krav til både hund og fører. Vi legger stor vekt på å ”utdanne” fører slik at samarbeidet mellom hund og førere er optimal. I løpet av hundekurset jobber vi med de grunnleggende øvelsene som er viktig for at du har en god familiehund som fungerer i hverdagen.

Innendørs hverdagslydighetskurs er for deltagere som har gjennomført grunnkurs og dette er et viktig kurs hvor vi hjelper deg med de utfordringene du har. Er vi tidlig ute med å stoppe uønsket adferd, vil det hjelpe deg til å få et enklere hundehold. Valpen har kommet inn i "tenårene" og vi får flere utfordringer. Hundens kjønnsmodning og hormonelle ubalanse gjør at hverdagen for både hund og eier settes på prøve.

Vårt fokus er trivsel og godt samarbeid mellom hund og fører! Vi vil at du skal lykkes!

Vi legger til mye forstyrrelser under øvelsene. Vi jobber på dette kurset med å få forsterkerne vekk. Dvs. at vi ikke trenger å ha go`biten og leken synlig for hunden. Kurset er mye mer enn et vanlig hundekurs. Vi ønsker å bevisstgjøre hundeeiere til å være ansvarsbevisste og at hunden har gode manerer, både i hjemmet og i samfunnet. Noen av øvelser vi har er lineføring, fri ved foten, stå under marsj, møte og passeringer med mennesker og hunder, innkalling, sitt/dekk og bli. Deltagerne vil få innføring i spor som er en morsom og fin aktivitet for hunden.

Den siste kvelden på innendørs hversdagslydighetskurs går hund og fører opp til en hverdagsprøve. På prøven ser dommer på samarbeidsevne, toleranse for andre hunder og mennesker og flere øvelser. Består ekvipasjen testen, deler dommer ut et ”Hundeeier- bevis”

Forutsetning for å delta på dette kurset, er gjennomført grunnkurs.

Kurset går over 10 ganger, 2 dager i uken og koster 2100,-

Innendørs Hverdagslydighetskurs holdes i vår treningshall i Gardermovegen 16, Nannestad.

Ved påmelding til vårt innendørs hverdagslydighetskurs, kan du velge mellom mandager/onsdager eller tirsdager/torsdager.

Ønsker du å melde deg på vårt innendørs hverdagslydighetskurs, kan du bestille her.

knapprmelddegpkurset

Du kan også  kontakt oss på telefon 22076776 eller an-magrit@oslo-hundeskole.no
Håper vi ses på kursplassen!

Følg oss gjerne på facebook.

facebook_2015_logo_detail

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere