Hverdagslydighet Drammen/Lier 29. oktober

Published 7 oktober 2018

tirsdageklubben

Course Date : 29.10.2018

Hverdagslydighetskurset er et kurs for de som er godt i gang med å trene hunden sin. Vi jobber her videre med øvelser som gjør at du skal få en hund og et hundehold som fungerer godt i hverdagen.

Hverdagslydighetskurset er for deltagere som har gjennomført grunnkurs. Vi legger til mye forstyrrelser under øvelsene, og har variasjoner på miljøet vi trener i. Vi jobber på dette kurset med å få vekk forsterkerne, dvs. at vi ikke trenger å ha go'biten og/eller leken synlig for hunden.

Vi ønsker på dette kurset å bevisstgjøre hundeeiere til å være ansvarsbevisste og at hunden har gode manerer, både i hjemmet og ellers i samfunnet.

Vi fokuserer på trivsel og godt samarbeid mellom hund og fører. Vi vil at du skal lykkes!

Noen av øvelsene vi har er lineføring, fri ved foten, stå under marsj, møte og passeringer med mennesker og hunder, innkalling, sitt/dekk og bli.

Siste kurskveld går hund og fører opp til en hverdagsprøve. På prøven ser dommer bl.a. på samarbeidsevne, toleranse for andre hunder og mennesker. Består ekvipasjen testen, deler dommer ut et ”Hundeeier- bevis”.

Kurset er ved Plantebørsen på Liersida av grensen mellom Drammen og Lier (St. Hallvards vei 23, Lierstranda), mandager kl. 18.00-19.30. Det går over 10 kvelder og koster 2190,- kr.

Du kan melde deg på kurset her.

Legg igjen en kommentar

1 Kommentar på "Hverdagslydighet Drammen/Lier 29. oktober"

[…] Hverdagslydighet: Dette kurset er for de som er godt i gang med å trene hund og/eller de som har fullført grunnkurs. Instruktør her er Trude Løken. Les mer om kurset – og meld deg på – her: Hverdagslydighet Drammen […]

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere