Grunnkurs starter opp i Tromsø 22 januar

Published 6 desember 2018

Vi arrangerer valpekurs, grunnkurs og kurs i hverdagslydighet

Course Date : Kurset går på tirsdag og torsdag i 5 uker starter kl 19.30 -21.00

Grunnkurset i Tromsø går på tirsdager/torsdager over 5 uker.

Grunnkurs  er basert på hunder som har gått på valpe kurs, eller for hunder på over 6 mnd.

Vi jobber med å få ønskede atferder hos våre hunder. Vi trener inn øvelsene og  øker på med påvirkninger i treningen. Hundefører lærer å bli leder for sin hund og lese hunden på en bedre måte.

Hundene lærer å akseptere andre folk og andre hunder på dette kurset. Det er mye møtetrening og trening på innkalling .

Hunder med noe utfordring kan vi også hjelpe på dette kurset.

Det er egen oppstart for kurset. Den holdes i Tromsø Motorsykkel Klubb sine lokaler, som ligger på Langnes, nabo med Tele museet.

Kurset  er for alle raser og hele familien er hjertelig velkommen! Ønsker du en familiehund, har lyst til å drive med hundesport, har en hund som er vanskelig eller om du bare ønsker å lære mer, er dette kurset for deg og din hund. Kurset tar for seg det mest grunnleggende.

Våre oppstarter går på oppstartdagen fra kl 18 – ca. kl. 21  Uten hund.

Målet med grunnkurset er å bevisstgjøre deg på hvilke egenskaper hunden har og hvordan bruke det i treningen. Det legges vekt på hvordan motivere, belønne, time og bryte adferd som ikke er ønsket. Det jobbes med de mest grunnleggende øvelsene som å gå pent i bånd, sitt, dekk,kontakt med fører, konsentrasjon, innkalling og bli. Alle øvelsene vil etter hvert gjennomføres med forskjellige former for forstyrrelser. Førerne lærer å motivere og belønne hunden riktig. Vi jobber mye med positiv forsterkning, dvs. eks. godbiter, leke, riktig bruk av stemme og kroppspråk.

I løpet av grunnkurs har vi en bruksdag og bydag. På bruksdagen møtes vi på gården vår i Straumsbukta fra kl. 18 -21. Alle som går på valpe kurs og grunnkurs kommer denne dagen. Dette er en viktig dag hvor vi kommer ut av vår vanlige treningsplass og får mange nye hunder som forstyrrelse. Vi jobber med forskjellige øvelser. Selvsagt får dere prøve hunden i duftlaboratoriet og vi griller medbragt mat. Så avslutter vi dagen med hundesprinten (en konkurranse som bare er morsom innkallingsøvelse på tid, der det er om å gjøre å koppiere si n egen tid).  Så har vi flotte premier til hunden din.
Bydagen starter til vanlig tid og varer i ca. 1 time. Oppmøte på bydagen får dere opplysning om kvelden før.Kurset går over 10 ganger, 2 dager i uken. Den praktiske delen av kurset starter 19.30. og slutter 21.00

Meld dere på grunnkurset i dag  her.

Første kurskveld er for både Grunnkurs og Valpekurs, dette er en teorikveld uten hund. Dette foregår ved (det kommer vi tilbake til i starten på januar). Teorien starter klokken 18.00 – ca 21:00. Foredragsholder er Geir Marring, Bjørn Erik Frigaard eller Øyvind Trondsen.

De 8 praktiske kveldene går på parkeringsplassen til Forskningsparken. De kveldene starter kl. 19.30 og slutter kl. 21,00

Se videoer fra våre kurs her

Geir Marring er daglig leder av Oslo Hundeskole med mange års erfaring innen hund. Han er landskjent for sine gode foredrag, hvor hans evne til å formidle budskapet gir deg en god start på grunnkurset.

Bjørn Erik Frigaard har tjenestegjort 12 år som politisjef i Hundepatruljen på Romerike. Når han ble pensjonist begynte han å jobbe i Oslo Hundeskole med instruktørkurset, seek kurs og som foredragsholder. Hans lange erfaring og kompetanse med tjenestehunder og test av valp/hund, bidrar til et høyt nivå.

Øyvind Trondsen er avdelingsleder for avdelingen vår i Tromsø. Han har lang erfaring innenfor oppdrett, atferd, hundepsykologi , trening, og konkurranser med hund. Han er utdannet som instruktør på en rekke fagfelt innenfor hundetrening.

Kurset koster 2100,- og går over 10 ganger, 2 dager i uken.

Her kan dere melde dere på.

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere