Agility weekendkurs intro

Published 17 september 2018

Bærum Hundesenter

Course Date : Dato kommer!

Vi arrangerer agility weekendkurs intro. Kurset går innendørs i oppvarmede lokaler hos Bærum Hundesenter på Høvik. Agility er en opplevelse for deg og hunden. Garantert!

Hvis hunden kunne velge……

Agility er morsomt og fartsfylt og passer for alle hunder!

Dato kommer! Kurset holdes innendørs i lokalene til Bærum Hundesenter med topp fasiliteter. Agility weekendkurs intro er et introduksjonskurs som passer for alle hunder fra 8 mnd. og oppover. Vi ser helst at dere har gjennomført grunnkurs, hverdagslydighet eller bronsemerkekurs i avdelingen, men kurset er for alle hunder og eiere som vil prøve noe nytt med en dyktig veileder. Vi skal hjelpe dere til å mestre en hel agilitybane i løpet av denne helgen. Tunnelene, vippa, hjulet,  bommen, stigen, mønen og alle andre momenter som er på en agilitybane skal læres inn trygt og forsvarlig. Kan hunden og eierne hinderne, så kommer tempoet automatisk.

Meld deg på her!

Weekendkurset kjøres intensivt over 2 dager lørdag og søndag kl.10.00- kl.16.00. Kurset har høyt faglig innhold. Instruktør har fokus på innlæring og videreutvikling av hund og eier på agilitybanen. Dette kurset gir dere en solid innføring i agility. Vil dere noe mer og ønsker å være en del av en treningsgruppe i agility? Da er dette kurset for deg. Kontakt avd.leder kim@oslo-hundeskole.no eller direkte 92804913

Vi anbefaler alder på hund fra 8.-10.mnd og foretrekker hunder og eiere med grunnleggende lydighet. Trenger du mer innspill om hundetrening, motivasjon og en hund som vil samarbeide bedre med deg? Da er dette et kurs jeg vil anbefale!

Bærum Hundesenter kan tilby tipp topp innendørs treningsmuligheter for hund i oppvarmede lokaler på totalt 550 kvm. Agility har egen del på 250 kvm kunstgress med ekstra dempende matter (pads) og egen del med hardt underlag. Vi er opptatt av et positivt miljø for hunder og eiere, så sett av tid til å lære sammen med hunden samtidig som dere har det morsomt!

Med kvalitet og kompetanse i fokus

Legg igjen en kommentar

1 Kommentar på "Agility weekendkurs intro"

Ann h

Hva koster kurset?

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere