Agility weekendkurs Sandvika

Published 2 november 2017

Agility

Course Date : 25. og 26.november

Vi arrangerer årets siste weekendkurs i agility helgen 25.-26.november kl.10.00-15.00 i Kjørboparken, Sandvika. Agility er en opplevelse for deg og hunden. Garantert!

Hvis hunden kunne velge……

Agility er morsomt og fartsfylt og passer for alle hunder!

Weekendkurs i agility er et introduksjonskurs og passer for alle hunder. Kurset holdes i Kjørboparken, Sandvika. Vi anbefaler alder på hund fra 8 mnd. og oppover. Vi ser helst at dere har gjennomført grunnkurs, hverdagslydighet eller bronsemerkekurs i avdelingen, men kurset er også for alle hunder og eiere som vil prøve noe nytt. Vi hjelper dere til å mestre en hel agilitybane i løpet av helgen. Tunnelene, vippa, hjulet,  bommen, stigen, mønen og alle andre momenter som er på en agilitybane skal læres inn trygt og forsvarlig. Kan hunden og eierne hinderne, så kommer tempoet automatisk.

Instruktør:  Kim og hjelpeinstruktør

Meld deg på her!

Weekendkurset kjøres intensivt over 2 dager lørdag og søndag kl.10.00-15.00. Kurset har høyt faglig innhold. Ansvarsbevisst og erfare instruktør med fokus på innlæring og videreutvikling av hund og fører på agilitybanen. Dette kurset gir dere en solid innføring i agility. Har du hørt om våre agilityklubber som trener fast 1 kveld i uken søndager kl.19.00-21.00 innendørs? Agilityklubben er kun for de som har gjennomført weekendkurs/nybegynnerkurs eller sommerkurs i agility.

Ønsker du kanskje noe mer og vil være med i konkurransegruppen i agility? Kontakt avd.leder kim@oslo-hundeskole.no eller direkte mob:92804913

Vi anbefaler alder på hund fra 8.-10.mnd og foretrekker hunder med grunnleggende lydighet. Trenger du mer innspill om hundetrening, motivasjon og en hund som vil samarbeide bedre med deg? Da er dette et kurs jeg vil anbefale! Vi ønsker ikke å bruke tid på problemløsning og adferdsproblemer på våre spesialkurs. Vi ønsker kvalitet på våre kurs! Da får dere mest ut av kurset som skal være morsomt og lærerikt. Ønsker du å lære mer om å aktivisere hunden og synes agility kan være spennende? Da er dette kurset for deg og din hund!

Vi har tipp topp utstyr og instruktører med masse erfaring. Går du på kurs i avdelingen er du trygg. Vi er opptatt av sunt og fornuftig miljø for hunder og eiere. Sett av tid til å lære sammen med hunden samtidig som dere har det morsomt!

Med kvalitet og kompetanse i fokus

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere