Sporkurs Oslo 24. – 25. juni

Publisert 5 juni 2017

sporkurs Romerike

Kursdato : 24. - 25. juni 2017

Vi arrangerer sporkurs Oslo 24. – 25. juni i Maridalen. Kurset for deg som vil lære mer om spor og hvordan aktivisere hunden. Dette er et populært og lærerikt weekendkurs med masse trening og tips for å aktivisere familiehunden.

Sporkurs Oslo 24. - 25. jun

Sporkurset passer for alle hunder i alle aldre. Kurset tilpasses hver enkelt ekvipasje, så dette passer for både nybegynnere og for de med erfaring. Spor er en veldig fin hundesport hvor vi bruker hundens naturlige redskap, nemlig nesen. Samarbeidet mellom hund og hundefører blir forsterket og læringskurven går raskt oppover.
Dette er morro!

Sportrening for valper og uerfarne hunder bør være nøye og systematisk. Treningen bør legges opp riktig fra starten, og tilpasses det enkelte individs behov av stimuli for å komme i gang og spore. Enkelte hunder har så stor motivasjon at de normalt ikke trenger å stimuleres i særlig grad for å komme i gang. Det gjelder ikke alltid når man kommer på ett sporkurs sammen med andre, hvor interessen rettes mot andre ting enn sporet. Da kan interessen for de andre hundene og menneskene bli så stor at selv den mest sporsugne valpen trenger litt ekstra hjelp for å komme i gang.

Vi starter innlæringen av sporadferd med at hunden lærer å være nøye og rolig.

Instruktør er Bente Sæther. Hun konkurrerer med sin hund i sporhundprøver og har lang erfaring innen sportrening.

Sporkurset i Oslo holdes lørdag 24. juni- søndag 25. juni fra kl 10:00 - 15:00 i Maridalen og koster 1750,-

Ønsker du å melde deg på vårt Sporkurs Oslo, kan du bestille her.

knapprmelddegpkurset

Du kan også kontakte oss på telefon 22076776 eller an-magrit@oslo-hundeskole.no.

Håper vi ses!

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere