Valpekurs Tønsberg og Sandefjord 22. Januar 2019

Published 2 desember 2018

valpekurs mai dame hund tønsberg

Course Date : 22. Januar 2019

Oslo Hundeskole har holdt valpekurs siden 1992 og vi vet av erfaring hvor viktig det er å få en god start med deres nye familiemedlem. Gi valpen den starten på livet den fortjener.

 

Valpekurs Sandefjord og Tønsberg 22. Januar 2019

 

Oslo Hundeskole har holdt valpekurs siden 1992 og vi vet av erfaring hvor viktig det er å få en god start med deres nye familiemedlem. Derfor vil vi på valpekurset jobbe med å skape en god kontakt, forståelse og trygghet mellom valp og hundefører.

Fra valpen kommer hjem begynner treningen for å få en sosial og hyggelig familiehund. Valpekurset passer for valper eller hunder uten erfaring fra kurs eller lydighetstrening. Valpekurset passer både for deg som vil ha en velfungerende familiehund og for deg som vil drive med en form for hundesport.

Sliter dere med valpebiting, tissing inne, ha på bånd, uro eller ønsker en god start med samarbeidet med din ny valp, er dette kurset for deg!

Kurset bygger på positiv innlæring med grenser som er enkle å forstå både for hund og fører. Valpen og eier får hjelp til å bli en harmonisk flokk som fungerer og mestrer hverdagen. Kursene er lagt til rette for hele familien, både voksne og barn.

25. September starter vi kursene med en teori kveld(uten hund) hvor det på en underholdende måte fortelles om det grunnleggende for å få en god start med hunden. Denne kvelden er på en Tirsdag og er i lokalene til Runes Hundefor service, Møllegaten 12, Tønsberg. Kl 18.30-21.00.

I løpet av 10 kvelder lærer eierne å rose og motivere hunden riktig. Vi lærer inn forskjellige øvelser på en positiv og morsom måte. Vi jobber med å være oppmerksom på fører, konsentrere seg over lengre perioder, innkalling med forstyrrelser, sitt, sitt og bli, grunnlaget for å gå pent i bånd og grensesetting. Vi legger inn forstyrrelser etter hvert.

På valpekurset legger vi grunnlaget for en trygg og sosial familiehund.

Valpekurs i Sandefjord og Tønsberg har totalt10 kurskvelder, to ganger i uken. Kurset holdes mandager og onsdager.  De praktiske treningene holdes ved Bugårdsparken.  Adressen er Stadionveien 9, 3214 Sandefjord. I Tønsberg holdes kurset på Greveskogen Videreg Skole, Eikveien 2, Tønsberg.Vi tar fri i høstferien, så første praktiske trening er Mandag 8 Oktober i Sandefjord og Tirsdag 9 Oktober i Tønsberg. Praktiske treninger starter kl 18.00, og varer i 1 time.

Kurset koster 1950,- Vi har et pakketilbud med 3 kurs for 4900,-. (valpekurs, grunnkurs og hverdagslydighetskurs.)

Valpekurset passer for valper eller hunder uten erfaring fra kurs eller lydighetstrening. Valpekurset passer både for deg som vil ha en velfungerende familiehund og for deg som vil drive med en form for hundesport.

På valpekurset jobber vi med øvelser som;

-innkalling

-håndtering

-sitt

-bli

-kontakt med hundefører

-forstå hunden din

Vi lærer inn øvelsene på en positiv måte med hjelp av godbiter og riktig bruk av stemme og kroppspråk.

Når dere har gjennomført valpekurs, er dere klare for å begynne på grunnkurs.

Ønsker du å melde deg på vårt valpekurs i Sandefjord eller Tønsberg, kan du bestille her.

knapprmelddegpkurset

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere