Kursplasser

Vår kursplass i Sandvika

Se stort kart

Vår kursplass i Sandvika

Hoppende deltagerSandvika Videregående skole er en kursplass vi bruker for å ha variasjon i treningen på veien til målet om din beste familiehund. Vi kan bruke parkeringshuset hele året. Vi disponerer også gresslettene rundt området bak skolen og ellers nær beliggenhet til by-trening med forstyrrelser under kontrollerte former. Gratis parkering.

Se stort kart

Vår kursplass i Kjørboparken

Vår kursplass i Kjørboparken

Sandvika ByfesthundKjørboparken er en kursplass vi bruker for å ha variasjon i treningen på veien til målet om din beste familiehund. Vi kan bruke Kjørbo hele året. Gresslettene på området er et fantastisk område med nær beliggenhet til by-trening med forstyrrelser under kontrollerte former. Gratis parkering.

Se stort kart

Vår kursplass på Fornebu

Vår kursplass på Fornebu

Grunnkurs

Storøya skole  er en kursplass på veien til målet om din beste familiehund. Vi bruker området under skolen ved behov. Oppvarmede lokaler og flotte treningfasiliteter ute og inne. Her har vi tilgang til «by-trening» med forstyrrelser under kontrollerte former. Kanskje vi tar en tur innom Hunter dyrebutikk på Fornebu senter som en ekstra forstyrrelser? En av de flotteste dyrebutikkene og topp service. Gratis parkering.

Se stort kart

Vår kursplass på Høvik

Vår kursplass på Høvik

Logo Bærum HundesenterTopp innendørs treningslokaler for hund og eier på Høvik med de beste fasiliteter for hunden. Kunstgress med ekstra gummimatter som demping for hunden, resepsjon, agility- og lydighetsutstyr til leie med sittegrupper, toalett, varm og kald drikke.

Lokalene tilhører Bærum Hundesenter. Adresse Ramstadsletta 18 bygg nr.11, 1363 Høvik

Gratis parkering på fellesområdet ved innkjøring til Ramstadsletta 18-26.

Vår kursplass i Asker

Vår kursplass i Asker

Kun når avdelingen har tilgjengelig gode kursleder settes det opp kurs i Asker. Deltagere kan flyttes til Sandvika med forbehold. Kursplassen i Asker ligger ved Risenga svømmehall i Brages vei 8, 1387 Asker. Gratis parkering.

Se stort kart

 

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere