Valpekurs starter i Tromsø – 29 august

Published 7 juli 2017

1874

Course Date : 29 august - 5 ukers kurs

Vi starter opp valpekurs i Tromsø tirsdag 29 august
Dette vil fortsette på  tirsdager og torsdager over 10 kvelder.

Ønsker dere en god start på samarbeidet med din ny valp eller sliter å få en harmonisk valp, valpebiting, tissing inne, ha på bånd eller  uro,  da er dette kurset for deg!

Oppstarten holder vi på Tromsø  i Tromsø MC sine lokaler (nabo til tele museumet). Teorien vil vare mellom  kl. 18.- 21.00. Det kommer en foredragsholder, og skal holde et veldig aktuelt og lærerrikt foredrag om hund og hundehold.

Praksiskveldene er i Forskningsparken i Breivika fra kl. 18.- til 19.15.

 

 

Valpekurs i Tromsø gjennomføres  over 10 kvelder to ganger i uken i ca. 5 uker fra kl. 18.00 -19.15.

De  8 praktiske treningskveldene foregår på parkeringsplassen til Forskningsparken i Breivika. Offentlig transport er meget bra, siden vi er naboer med universitetet og sykehuset. Der trener vi inn de mest aktuelle lydighetsøvelsene gjennom aktiv trening med  lek og moro.

 

Meld dere på valpekurset i dag.

Vi har en 3 timers  bruksdag på kurset. Der vi valpe kurset er ute på gården vår i Straumsbukta. Her vil valpe kurset oppleve masse spennende,  som flere leker med hund. Vi kan teste duftlabben vår, noe hundene elsker. Denne dagen vier vi spesielt til det sosiale.  Vi griller medbragte pølser på bål, drikker medbragt drikke og bålkaffe. Vi har hundesprinten som valpene elsker, som er høydepunktet. Ja dette er muligens den fineste dagen på kurset. Dagen er for hele familien.

Med å ta dette kurset vil du forstå din valps ønsker og behov bedre. Dere vil kommunisere på en enklere og bedre måte. Dere vil få en enklere hverdag sammen. Synes du dette kurset høres lærerikt og spennende ut. I så fall er dette kurset noe for deg. Meld deg på nå, så sees vi på oppstarten.

Meld dere på nå, så er dere med.

Les mer om valpekurset til Oslo Hundeskole her!

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere