Sommerkurs uke 28

Published 9 juli 2017

Hundekurs

Course Date : Uke 28

Vi arrangerer sommerkurs fra mandag 10.juli i uke 28 på Storøya skole, Fornebu og Kjørboparken, Sandvika. Sommerkurs er for alle valper og eldre hunder. Direkte oppmøte med hund første kvelden. Sommerkurs er intensivt over 4 dager mandag t.o.m torsdag kl.18.00-20.00.

Hvis hunden kunne velge……

Sommerkurs uke 28 har kun noen plasser igjen.

Kurset gir dere et solid grunnlag for kontroll-trening med fokus på kursinnhold fra valpekurs og grunnkurs. Vi har også sommerkurs for de med litt mer erfaring som ønsker mer fokus på hverdagslydighet. Mandag t.o.m torsdag kl.18.00-20.00 for valper og nybegynnere i Sandvika eller Fornebu. Bedre trening skal du lete lenge etter!

Etter sommerferien starter vi opp igjen med 10 kurskvelder fra torsdag 24.august felles oppstart kl.18.30-21.00 for alle kursdeltagere på valpekurs (les mer om valpekurs her), grunnkurs og kurs i hverdagslydighet (les om grunnkurs og kurs i hverdagslydighet her) oppmøte Sandvika vgs. auditorium 2 til foredrag (uten hund) første kvelden. Den praktiske treningen starter uken etter på din kursplass. Her finner du generell informasjon om kurs, kursoppstart og kursplass for valpekurs, grunnkurs, kurs i hverdagslydighet (videregående) og bronsemerkekurs med profesjonelle instruktører. Vi kan tilby deg som hundeeier mye og håper du setter pris på erfaring.

Kursdeltagere oppstart 24.august har BRUKSDAG søndag 17.september kl.11.00-14.00 oppmøte Kjørboparken i Sandvika for alle. Dette er en kursdag vi trener masse miljøtrening, sosialisering, lydighet, agility, varm grill i pausen og avslutning med en konkurranse i hundesprint eller agility. Vi kårer en vinner og har en sjarmørpris på lager. Har du gått glipp av denne kursdagen tidligere, så kontakt oss og fortell at du kan være med.

Vi har blant landets mest erfarne kursledere og kan tilby deg og din hund "verktøy" for et trygt og kontrollerbart liv sammen. Har du en eldre hund eller ønsker "oppfriskning", så kan vi anbefale grunnkurs eller hverdagslydighet.

Vi gleder oss til å ha dere på forelesning torsdag 24.august med avdelingsleder Kim-Andre Sørland og resten av instruktørene i avdelingen. Les mer her. Veterinær Marianne Figenbaum fra Evidensia Bærum Dyreklinikk. Hun har fokus på det viktigste med hundens helse generelt. Vibeke som er instruktør i avdelingen kommer med Høvik Dyrebutikk. Hun eller Lene som også er instruktør i avdelingen har med seg gode tilbud. Baller, langliner og mye annet moro til hund. Hunter Hund og katt på Fornebu gir kursdeltagerne 10% rabatt på sine produkter. Du kan også få 10% rabatt på valpekurs og grunnkurs hvis du benytter våre samarbeidspartnere. Dette gjelder kun valpekurs og grunnkurs. Dette gjelder ikke spesialkurs eller andre kurs i avdelingen.

Våre standardkurs er valpekurs, grunnkurs, kurs i hverdagslydighet og Bronsemerkekurs. Vi er landets mest erfarne avdeling i hundeskolen med mange forskjellige hundekurs. Kursene starter praktisk trening  fra kl.18.00 eller senere på valgte kursdager. 10 kurskvelder er en veldig god investering for deg og din hund. Tiden sammen på kurs skaper veldig gode relasjoner mellom hund og eier/familie. På alle kurs lærer fører og familie å samarbeide, motivere og belønne hunden riktig. Treningen vil gjøre hverdagslydigheten bedre med riktig veiledning. Et godt hundehold og kontroll er basert på at du lærer din hund å kjenne. Hunden skal være en glad og lydig hund med trygge eiere som tar ansvaret. Valpekurs varer 1 time pr.kurskveld. Grunnkurs eller kurs i hverdagslydighet varer 90.min. Endelig tidspunkt praktisk trening kommer teorikvelden på oppstartsdatoen eller dere møter direkte på kursplassen. Bronsemerkekurs (starter rett på med hund uten teori) og varer 90.min.pr.kurskveld.

Neste Bronsemerkekurs er på Fornebu fra 24.august.Kursleder er avdelingsleder eller instruktør med masse erfaring. 10 kurskvelder mer teknisk og avslutter med prøve siste kurskvelden. Dette kurset gir deg enda bedre forståelse for detaljtrening og "pirkearbeid" med fokus på forsterker og samarbeid. Mange deltagere til bronsemerkekurs fortsetter videre med klubben, agility, konkurranselydighet innenfor bruks eller LP (lydighetsprøver).

Vi arrangerer også helgekurs og samlinger. Tidspunkt, informasjon og oppmøtested for ditt kurs får du ved påmelding.

Sikre deg en kursplass her.

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere