Følg avdelingen på facebook

Published 31 juli 2017

Hundekurs

Course Date : Hele året

Velkommen til våre nyheter, aktiviteter og informasjon om avdelingen.

Daglig leder, avdelingsleder og instruktør Kim-Andre Sørland startet avdelingen i 2001. Alle instruktørene i avdelingen er seriøse instruktører som får veiledning og oppfølging fra instruktørkurset, men det er sammen med avdelingsleder og andre erfarne instruktører i avdelingen som gir deg muligheten til å bli instruktør. Det er dessverre ikke alle som passer til dette yrket! Oppstarten av Dyrenes Storsenter i Sandvika i 2005 var et gjennombrudd for hund og tverrfaglig behandlig og utviklingen videre for hundeskolen. Fokus og mål har hele tiden å være blant de beste på hund og adferd. Særlig valpen og riktig valpetrening uavhengig av rase. Vår erfaring skal gi deg og valpen den beste starten sammen. Et konfliktfritt hundehold er det beste.

Vår erfaring ønsker vi å kunne gi deg, men det er dessverre ikke så enkelt. Bare som avdelingsleder har jeg hatt 12-15 000 valper "mellom hendene" og trener selv ca.4000-6000 timer pr.år med egen hund. Jeg har dette som et yrke, men de aller fleste har dette som hobby. Trening og forståelse for hundetrening i tillegg til en vilje å lykkes sammen med hunden din gjør at din hund kanskje forstår deg bedre og du forstår din hund bedre? Det er mange som trener for å trene uten mål og mening. Eller som bare trener på det som hunden alltid kan best. Kjedelig tenker jeg. Du må tørre å utfordre deg selv for å lære mer. Dette beriker ikke bare deg men også din hund.

Vurderer du å bli hundeeier, ta en telefon. Trenger du råd og har spørsmål relatert til hund og adferd? Ta kontakt. Ønsker du å være med på et av våre mange kurs? Besøk hjemmesiden og meld deg på.

Vi oppdaterer facebook-siden ofte med tips og råd. Innimellom har vi konkurranser på siden. Her skjer det masse spennende hele tiden hele året. Vi har mange nyheter og nyttig informasjon som vi ønsker å dele med akkurat deg. Bilder og video fra en av kursplassene, bruksdagen, arrangementer og kursinformasjon er noe vi ønsker å dele for å spre vårt budskap om glede med hund.

 

Avdelingen er arrangør av "Hundens dag" og erfaring fra "Barneøya", "Sandvika Byfest",  og "Dogs4all". Sistnevnte er Norges største hundefest! Håper vi sees i år, så hold av helgen 18.-19.november!

Et ønske er hele tiden fokus på fornuftig og innholdsrikt hundehold. Vi er opptatt av å gi deg som hundeeier en trygghet. Her er kun de beste i vårt miljø.

Mvh Kim-Andre Sørland

 

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere