Pakketilbud hundekurs

Published 31 juli 2017

Valpekurs innkalling Sandvika

Course Date : 24.august

Gjør din beste og smarteste investering! Pakketilbud på 3 kurs inneholder valpekurs, grunnkurs og kurs i hverdagslydighet. Jeg kaller det fra «valp til voksen» og pakken består av totalt 30 kurskvelder fordelt på de 3 mest grunnleggende kurs for hunden. Anbefales!

Hvis valpen kunne velge……

 

Vi har jobbet med valpen og adferd i avdelingen i mange år. Avdelingsleder og instruktører er blant de med mest erfaring blant alle hundeskoler i Norge. Bedre forutsetninger for å få riktig veiledning, støtte og hjelp til å få en trygg og lydig hund skal du lete lenge etter. Vi kaller pakketilbudet i avdelingen "fra valp til voksen". Les våre anbefalinger på avdelingen sin fb-side fra tidligere deltagere som har benyttet seg av tilbudet.

Visste du at vi har over 20 års erfaring med hund og adferd? Vi hjelper dere med å få den beste starten for valpen. Er du alene med valpen eller dere er en storfamilie, så er alle uansett hjertelig velkommen på kurs. Avgiften gjelder pr.hund. Pakken inneholder: Valpekurs, grunnkurs og kurs i hverdagslydighet med totalt 30 kurskvelder som skal gjennomføres  innen ett år.

Vi anbefaler å gå valpekurs fra valpen er 10-12 uker med påfølgende grunnkurs uansett rase. Da har dere gjort halve jobben for de neste 12-14 årene. Hunden trenger kanskje en pause etter grunnkurs grunnet kjønnsmodning eller kanskje etter råd fra instruktør. Det er viktig å ta hensyn til valpen/unghunden og inntrykk gjennom treningsmengde i noen faser av hundens liv. Anbefaler vi en utsettelse, så er det fordi vi må ta hensyn. Da fortsetter vi f.eks neste kursrunde. Vi har jo kurs hele året!

Fleksibilitet på kursdagene har vi for deg som er turnusarbeider eller er i en skiftordning som gjør det vanskelig å sette av 2 faste dager i uken. Skulle du gå glipp av en dag eller to på dine valgte dager, kan disse tas igjen på motsatte dager. Ta kontakt med din instruktør på kursplassen.

Vi har ikke pakke på andre kurs eller spesialkurs. Avdelingen har en av de mest erfarne instruktørene i Norge og vi vet at denne pakken (som er sterkt rabattert) gir dere et solid grunnlag for fremtiden. Rabatt i tillegg fra samarbeidspartnere gjelder ikke her.

Ta kontakt med avdelingsleder for mer informasjon eller meld deg på pakken og bli med på en fantastisk reise med hunden.

Kursoppstart i Sandvika, Fornebu og Asker finner du her!

Hvis hunden kunne velge......

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere