Sommerkurs agility Kjørboparken

Published 31 juli 2017

Agility nybegynner

Course Date : 7.-10.august

Vi arrangerer sommerkurs i agility fra mandag 7.august i Kjørboparken, Sandvika. Kurset går over 4 dager mandag t.o.m torsdag kl.18.00-20.00. Agility er en opplevelse for deg og hunden. Garantert!

Hvis hunden kunne velge……

Agility er morsomt og fartsfylt og passer for alle!

Sommerkurs i agility er et introduksjonskurs eller for de med "litt erfaring". Kurset holdes i Kjørboparken, Sandvika. Vi anbefaler kurset for hunder fra 8 mnd. og oppover. Vi ser helst at dere har gjennomført grunnkurs, hverdagslydighet eller bronsemerkekurs i avdelingen, men kurset er også for hunder og eiere som vil prøve noe nytt. Vi hjelper dere til å mestre en hel agilitybane i løpet av helgen. Tunnelene, vippa, hjulet,  bommen, mønen og alle andre momenter som er på en agilitybane skal læres inn trygt og forsvarlig. Kan hunden og eierne hinderne, så kommer tempoet automatisk.

Instruktør: Annette Sandberg

Uke 32 mandag 7.august t.o.m torsdag 10.august kl.18.00-20.00

Meld deg på her!

Sommerkursene kjøres intensivt over 4 dager mandag t.o.m torsdag kl.18.00-20.00 uke 32. Kurset har høyt faglig innhold med ansvarsbevisst og meget erfaren instruktør med fokus på innlæring og videreutvikling av hund og fører på agilitybanen. Hun har også erfaring bra barn og hund. Dette kurset gir dere en solid innføring i agility med intensive og spennende treningskvelder.

Har du hørt om vår agilityklubb som trener fast 1 kveld i uken? Agilityklubben starter opp nytt kurs med egen gruppe som går søndager (Anette) og egen gruppe mandager (Maiken) i Kjørboparken. Agilityklubben er kun for de som har gjennomført nybegynnerkurs eller sommerkurs i agility.

Ønsker du kanskje noe mer og vil være med i konkurransegruppen i agility? Kontakt avd.leder kim@oslo-hundeskole.no eller direkte mob:92804913

Vi anbefaler at hunden er fra 8.-10.mnd og har grunnleggende lydighet. Trenger du mer innspill om hundetrening og en hund som vil samarbeide bedre med deg? Da er dette et kurs jeg vil anbefale! Vi ønsker ikke å bruke tid på problemløsning og adferdsproblemer på våre spesialkurs. Vi ønsker kvalitet på våre kurs! Da får dere mest ut av kurset som skal være morsomt og lærerikt. Ønsker du å lære mer om å aktivisere hunden og synes agility kan være spennende? Da er dette kurset for deg og din hund!

Vi har tipp topp utstyr og instruktører med masse erfaring fra konkurranser med resultater som skal gjøre din trening tryggere hos oss.

Vi er opptatt av sunt og fornuftig miljø for hunder og eiere. Sett av tid til å lære sammen med hunden samtidig som dere har det morsomt!

Med kvalitet og kompetanse i fokus

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere