Agilityklubben Kjørboparken

Published 25 august 2017

Agilitykurs Kjørboparken Sandvika

Course Date : 21. eller 27 august

FULLT! Agilityklubben starter nytt kurs mandag 21.august med Maiken. Dette kurset går over 10 kurskvelder på mandager kl.18.00-20.00.

FULLT! Vi har også en agilityklubb som går søndager fra 27.august med Anette. Dette kurset vil gå over 5 kurskvelder søndager kl.17.00-19.00.

Kursene er forbeholdt de som har nybegynnerkurs eller gått agilitykurs tidligere.

Hvis hunden kunne velge……

Dette hundekurset er fartsfylt og lærerikt!

Vi har vår egen agilityklubb som trener fast 1 kveld i uken i Kjørboparken. Har du lyst til å være med i en treningsgruppe som har det moro med hund??

Agilityklubben mandag 21.august går 10 kurskvelder i Kjørboparken kl.18.00-20.00. FULLT!

Agilityklubben søndag 27.august. Kurset går 5 søndager kl.17.00-19.00. FULLT!

Alle deltagerne må ha gjennomført et nybegynnerkurs i agility eller tilsvarende erfaring. Vi prioriterer hunder som har gjennomført kurs i avdelingen og gjennomført nybegynnerkurs i agility. Kurset er for deg som vil trene agility med hunden og lære mer om hund og hundetrening generelt. Vi har topp moderne utstyr og meget trygge og erfarne instruktører. Klubben er for deg som synes agility er moro med hund og vil være en del av et seriøst og profesjonelt miljø i avdelingen. Vi hjelper dere til å mestre hunden bedre og dere lærer flere forskjellige kombinasjoner på agilitybanen i løpet av kurset. Tunnelene, vippa, hjulet,  bommen, mønen og alle andre momenter som er på en agilitybane skal læres inn trygt og forsvarlig. Kan hunden og eierne hinderne, så kommer tempoet automatisk.

Meld deg på her!

Vi anbefaler at hunden har gjennomført nybegynnerkurs i agility eller er tidligere deltager på agilityklubben. Hunden bør være fra 8.-10.mnd og ha grunnleggende lydighet med gjennomført nybegynnerkurs. Da får dere mest ut av kurset som skal være morsomt og lærerikt. Ønsker du å lære mer om å aktivisere hunden og synes agility kan være spennende? Da er dette kurset for deg og din hund! Her kan du sikre en plass til kurset. Maks 8 hunder. Vi er opptatt av kvalitet og et godt miljø for hunder og eiere.

Kanskje du vil være med på konkurransegruppen i agility? Kontakt avd.leder på kim@oslo-hundeskole.no eller direkte mob:92804913

Sett av tid til å lære sammen med hunden samtidig som dere har det morsomt!

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere