Om oss

Published 25 august 2017

57

Her får du en kort oversikt over avdelingsleder samt foredragsholdere på instruktørutdanningen.

Instruktørutdanningen er en av de eldste avdelingene i Oslo Hundeskole og vi har lang og god erfaring med å utdanne hundeinstruktører.

Du kan melde deg på her! 

 

Oslo Hundeskole avd. Instruktørutdanning

Trondheimsveien 184
0570 Oslo
Tlf: 9888 9700
E-post: instruktoerkurset@oslo-hundeskole.no

 

Avdelingsleder:

Geir Marring

Geir har lang erfaring med hund og startet Oslo Hundeskole sitt instruktørkurs i 1994. Det var også Geir som startet Oslo Hundeskole i 1992.

Geir sin kompetanse innen opplæring av instruktører er en trygghet for hele Oslo Hundeskole. Geir har et ønske om å hjelpe flest mulig mennesker med å nå sine mål, noe han får utnyttet maksimalt gjennom Hundetrener og instruktørutdanningen!

 

Foredragsholdere:

  • Bjørn Erik Frigaard

Bjørn Erik har 40 års erfaring med hund og 16 av disse som leder for Romerike Politikammer avd. hundetjenesten. Romerike Politikammer er Norges største på hund og kompetanse. Bjørn Erik foreleser på politihøgskolen på hund og er ansvarlig for Hundetrener og instruktørutdanningen til Oslo Hundeskole.

 

  • Geir Marring

Geir eier og driver Oslo Hundeskole. Han har lang praktisk og teoretisk erfaring med hund og mangfoldige andre dyrearter i Norge og utlandet.Geir er kjent gjennom mange TV produksjoner og som forfatter av hundebøker. Han er en drivkraft i å sette fokus på å spre kunnskap om hundehold og hundeaktiviteter i Norge.

 

  • Per Rasmussen

Per har drevet med hund i over 25 år og har vært i hundeskolen siden 1993, altså nesten helt fra starten. Har jobbet med instruktørkurset i 5 år. Per er en stor kapasitet på problemhundløsning og atferdsendring av hund. Gjennom disse 25 årene har han mye utdanning i både inn- og utlandet, blant annet instruktørutdannelse fra Hundeskolen Sollefteå.

 

  • Karianne Mortensen

Jeg jobber for tiden som montessoripedagog på Ringerike montessoriskole og er lidenskapelig opptatt av å forstå mest mulig om hvordan både dyr og mennesker lærer, og hvordan vi kan legge til rette for en mest mulig optimal læringsprosess. Jeg har jobbet for Oslo hundeskole i over 10 år med utallige kurs i lydighet og agility, samt ansvar for etologi og læringsteori på instruktørkurset. Min utdannelse er fra universitetet på Ås med en mastergrad i realfagsdidaktikk og en bachelor i husdyrfag med videre fordypning i hest, hund og katt. Jeg er meget interessert i koblingen mellom teori og praksis i hundetrening og er opptatt av å jobbe for at det vi gjør på kursplassen gjenspeiler det vi vet om læring fra forskningen.

  • Ole-Jan Kristiansen

Ole-Jan er avdelingsleder i Follo.Ole-Jan er født å oppvokst med hund og har bred erfaring. Spor, rundering, feltsøk, dressur og problemhunder er noen av områdene jeg jobber med. Drev også med utstilling i yngre dager.I dag har Ole-Jan to godkjente hunder i Norske Redningshunder, Kelpien Ilo, som ble godkjent september 2014 og Kelpien Ellie som ble godkjent høsten 2015. Ole-Jan har også godkjent en Aussie, Garbo, som dessverre ikke er blant oss lengere. Ole-Jan gjennomførte ca 250 redningsaksjoner med hunden Garbo. Hjemme har han også to "maller" Belgisk fårehund sammen med sin kone, den ene er godkjent redningshund mens den yngste mallen er på opplæring.

 

 

 

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere