Hverdagslydighetskurs mandag 9 oktober

Published 29 august 2017

Grunnkurs

Course Date : Oppstart 9 oktober. Kurset går over 10 uker, på mandager.

Kurset for dere som ønsker en  rolig, trygg og lydig hund familiehund eller konkurransehund eller arbeidshund. Ja kurset er for alle hunder og hundeeiere, som ønsker å ha det godt. Vi er på  6 kurs plasser, der vi trener med store påvirkninger. Du tror ikke at du mestrer det, men du kommer til å klare det.

 Dette hverdagslydighetskurset er et oppfølgingskurs fra vårt valp- eller grunnkurs. Vi  øser på med påvirkninger på øvelser som hunden har forståelse av. Vi har pølsegater, innkalling på kryss og tvers forbi andre hunder, passering av folk og andre hunder, pølsekasting som hunden ignorerer, balansering og annen sterkere mestringer. Det største påvirkningen er løse hunder som kommer(arrangert), mens hunden deres skal fortsette øvelsene under disse enorme påvirkningene, eller trening blant løse sauer i en hallen på gården. Kurset er veldig lærerikt og morsomt. Hundeførerene lærer å mestre styring av sin hund under streke påvirkninger. Dette er kurset noen ønsker å gå flere ganger, pga. opplevelsene og læringsprogresjonen til hunden.  Meld dere på her.
Meld dere på via vår nettside. Dette kurset er vår desidert mest populære kurs. Du finner ikke maken til kurs. 

 

Kontaktinfo: Oslo Hundeskole avd. Tromsø
Avdelingsleder: Øyvind Trondsen
Adr: Leirstrandveien 110, 9106 Straumsbukta
Tlf: 9888 9700/22076776
E-post: oyvind@oslo-hundeskole.no

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere