Bildekonkurranse Sandvika Byfesthund 2017

Published 13 september 2017

Sandvika Byfesthund

Course Date : 1.november

Vi arrangerer bildekonkurranser for alle på facebook-siden til avdelingen. 

Tusen takk for alle fantastiske bidrag av alle deres flotte hunder. Vi har god tid til kåringene 1.november kl.16.00, men det er mye som kan skje underveis…..er jo så mye bra!

FANTASTISKE PREMIER!!!!!!!

Din hund kan bli den neste hundekjendisen med tittelen "Sandvika Byfesthund 2017". Flotte premier og kjendisstatus. Vinneren utropes på avdelingen sin fb-side onsdag 1.november kl.16.00. Det kan bli noen overraskelser underveis....

Vi premierer:

Sandvika Byfesthund 2017

Sjarmørprisen

Beste høstbildet

...med premier som agility hopphinder til verdi 1299.- fra dyrebutikken Gressvik, spabehandling for hund hos Høvik Dyrebutikk til verdi 1200.-, ryggsekk, gobiter, dokumentmappe for hund og mange andre overraskelser fra Royal Canin AS. Vår samarbeidspartner Evidensia Bærum Dyreklinikk gir bort tannsjekk og tannpuss for hund og det kommer mer. Alle hundene som blir forsidebilder til avdelingen sin facebook-side er med i trekningen om agilitykurs verdi inntil 2500.-

Sandvika Byfesthund 2017 får sine premier under kursoppstart for valpekurs, grunnkurs og kurs i hverdagslydighet torsdag 2.november Sandvika vgs auditorium 1 kl.19.30. 

Har du et morsomt eller kult bilde av din hund på et spesielt sted eller i en spesiell situasjon? Et bilde som forteller mer enn 1000 ord eller et bilde som får frem personligheten i din hund? Har du en hund som hjelper andre mennesker eller en hund som bare er en livsnyter og snill mot alle? Eller en liten skøyer eller "luring"? Se igjennom din bilderull på telefonen og send det på mail til kim@oslo-hundeskole.no mrk. bildet SBF2017 med hundens navn eller legg det ut på avdelingen sin fb-side under album "Sandvika Byfesthund 2017".

Vi vet du har et flott bilde av din fantastiske hund som også gir dere automatisk muligheten i trekning av dagsbilletter til Dogs4all som arrangeres 17.-19-november på Lillestrøm varemesse. Årets største hundefest! Her kan ALLE delta!

"Dogs4all" stiller avdelingen opp med kompetanse på vårt fagområde som er hund og adferd. Nytenkning, konkurranser for alle og et nettverk med de beste på hund finner du på ett sted denne helgen. Dette er en hundefest og langhelg for oss hundeeiere med våre kjære hunder. Vi har hovedansvaret for alle aktiviteter for familiehunden. For oss er dette et kvalitetsstempel på et tverrfaglig samarbeid og innovasjon. Historien strekker seg tilbake til "Vikingskipet"  på Hamar for avdelingen sin del fra 2001, med store flagg på tribunen og heiarop på alle våre deltagere fra konkuransekurs i ulike grener enten det er lydighet, agility eller utstilling.

Vi har gjennomført oppvisninger i finaleringen med alt fra hunder som hopper igjennom flammer til spesialtrente søkshunder. Her finner du alt til hund og spennende foredrag, gratis mini-valpekurs, lek med hund, agility, flyball osv.....i tillegg til alle aktivitetene ellers!

Vi ser frem mot Norges største hundefest "Dogs4all" som arrangeres 17.-19.november på Lillestrøm varemesse. Avdelingen er godt representert og håper så mange som mulig kan ta turen og prøve våre aktiviteter for familiehunden.

Kanskje du og din hund stikker av med 1.premien? kremt kremt nevnte jeg fantastiske premier? Du finner mer informasjon på fb-siden til avdelingen.

Vinnersannsynligheten er 1:?

Alle innsendte bilder kan benyttes til bruk på avdelingen sin fb- og hjemmeside.

Med vennlig hilsen

Daglig leder - avdelingsleder - instruktør

Kim-Andre Sørland

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere