Grunnkurs oppstart 2.november

Published 27 september 2017

Valpekurs Sandvika og Fornebu

Course Date : 2.november

Vi arrangerer grunnkurs i Sandvika og Fornebu oppstart 2.november. Kurset går over 10 kurskvelder for hunder som har gjennomført valpekurs eller hunder eldre enn 6.mnd. Dette er et viktig oppfølgingskurs fra valpekurset og et kurs som passer for hunder uten noe særlig erfaring eldre enn 6.mnd.

Finn ditt kurs her.

Oppstartsdatoen har felles oppmøte med foredrag Sandvika vgs kl.18.30-21.00 (uten hund) første kvelden for hele familien. Vi fortsetter med praktisk trening uken etter på din kursplass fra kl.18.00 eller senere.

Grunnkurs går over 10 kurskvelder totalt med praktisk trening mandager og onsdager i Sandvika. Tirsdager og torsdager i Sandvika og Fornebu. Praktisk trening varer 90.min fra kl.18.00 eller senere på kvelden. 

Har du gjennomført valpekurs er grunnkurs neste skritt i treningen til en mer lydig og glad familiehund. Her vil du som har gått valpekurs begynne å se resultater av en tryggere og mer lydig hund i hverdagen. Treningen fra kursplassen begynner å befeste seg.

Har du en hund som hopper på mennesker, oversosial, nervøs, usikker, konsentrasjonsproblemer, biter i båndet, trekker i båndet eller som generelt trenger et hundekurs?  Grunnkurs er ditt hundekurs. Grunnkurset er spennende fordi vi er masse på kursplassen og terper på øvelsersom øker kontroll og samarbeid mellom hund og eier. Vi har bydag(er) i kurset med miljøtrening og bruksdagen med fokus på generell lydighet, agility og hundesprint. Variasjon i hundetrening er viktig for hund og eier.

Vi ønsker å lære deg som hundeeier enkle, positive og riktig teknikker, samt forståelse for trening av din hund med metodevalg tilpasset deg og din hund. Vi bruker positiv forsterkning med stor vekt på kontroll, motivasjon og belønning. Målet er å hjelpe deg med å få en god familiehund.

Meld dere på her.

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere