Kurs i hverdagslydighet oppstart 2.november

Published 27 september 2017

Hverdagslydighetskurs Sandvika og Fornebu

Course Date : 2.november

Vi arrangerer kurs i hverdagslydighet (videregående kurs) i Sandvika over 10 kurskvelder for hunder som har gjennomført grunnkurs eller tilsvarende. Her får du masse igjen for kontroll-treningen!

Hvis hunden kunne velge……

Oppstartsdatoen har felles oppmøte med foredrag Sandvika vgs kl.18.30-21.00 (uten hund) første kvelden for hele familien. Vi fortsetter med praktisk trening uken etter.

Kurs i hverdagslydighet går over 10 kurskvelder totalt med praktisk trening mandager og onsdager i Sandvika. Tirsdager og torsdager i Sandvika og Fornebu. Praktisk trening varer 90.min fra kl.18.00 eller senere på kvelden. 

Har du gjennomført valpekurs og grunnkurs, så er neste skritt i treningen til en mer lydig og glad familiehund et videregående kurs i hverdagslydighet. Her vil du som har gått grunnkurs begynne å se resultater av en tryggere og mer lydig hund i hverdagen. Treningen fra kursplassen begynner å befeste seg.

Har du en hund som du ønsker bedre kontroll på, en hund som hopper på mennesker, oversosial, nervøs, usikker, konsentrasjonsproblemer, biter i båndet, trekker i båndet eller som generelt trenger et hundekurs?  Hverdagslydighet er ditt hundekurs. Kurset er spennende fordi vi er masse på kursplassen og terper på øvelser som øker kontroll og samarbeid mellom hund og eier. Vi legger mer vekt på bydag(er) i kurset med miljøtrening og bruksdagen med fokus på generell lydighet, agility og hundesprint. Variasjon i hundetrening er viktig for hund og eier.

Kurs i hverdagslydighet forutsetter basis ferdigheter  f.eks grunnkurs/trinn 2 lydighet. Dette er et videregående kurs der kontroll generelt i hverdagen prioriteres. Innkalling, miljøtrening, kontroll av "løs" hund, bydag, bli-øvelser mm. Vi ønsker å legge mer vekt på kommandoer med forstyrrelser for at du skal få bedre kontroll på hunden. 

Avdelingen har i alle år utdannet i tillegg instruktører, noe som skyldes erfaring og kompetanse hos avdelingsleder. Vi har gjennom mange år på kursplassen lært oss å forstå hundens språk og signaler. Avdelingsleder har erfart flere titusen valper på kurs i tillegg til mange andre hundekurs. Instruktørene på dette kurset har masse erfaring som de vil dele med deg og din hund.

Vi ønsker å lære deg som hundeeier enkle, positive og riktig teknikker, samt forståelse for trening av din hund med metodevalg tilpasset deg og din hund. Vi bruker positiv forsterkning med stor vekt på kontroll, motivasjon og belønning. Målet er å hjelpe deg med å få en god familiehund.

knapprmelddegpkurset

Grunnkurs eller kurs i hverdagslydighet er veien til målet som kan være bronsemerkekurs, agility eller mandagsklubben.

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere