Valpekurs Fornebu og Sandvika fra 2.november

Published 27 september 2017

valpekurs i sommer

Course Date : 2.november

Vi starter opp nye valpekurs i Sandvika og Fornebu over 10 kurskvelder oppstart torsdag 2.november. Vi kan tilby deg og valpen den beste starten. Kurset begynner med foredrag første kvelden oppmøte Sandvika vgs kl.18.30-21.00 (uten valpen) for hele familien. Praktisk trening med valpen starter uken etter på kursplassen. Din trygghet er våres erfaring.

Hvis valpen kunne velge……

Valpekurset er 10 kurskvelder totalt med foredrag og 9 praktiske treningsdager inkl. bruksdag på en søndag i kursperioden ( kl.11.00-14.00) . Dato kommer på kursoppstaren.  Vi har kort introduksjon på søk eller vi tar frem vårt flotte agilityutstyr. Her kan du og hunden få mange nye "inputs" som aktivisering i hverdagen ellers. I pausen kommer grillen som alle kan benytte seg av. Mot slutten av kursdagen arrangerer vi hundesprint med premier!

Den første "gobiten" kommer på oppstartskvelden med erfarne foredragsholdere på hund og adferd inn- og utland.

Praktisk trening er 1 time med valpene fra kl.18.00 eller senere. Våre kursdager er mandager og onsdager i Sandvika. Tirsdager og torsdager i Sandvika og Fornebu.

På valpekurset får dere masse trening og ekspertråd som hjelper deg å forstå utfordringene med dressurtrening og hund. Vi har 20 år erfaring som vi ønsker skal gi deg trygghet og forståelse for hund, adferd og hundeoppdragelse. Vårt mål er at du får en sosial, lydig, trygg og glad hund uavhengig av rase og blanding. Husk å unngå konflikter med andre hunder i den grad det er mulig. Ikke gi valpen din et inntrykk av noe du ikke vet en konsekvens av. Da er det bedre å ligge foran valpens utvikling der du kan styre påvirkning. Alle som har hund har et ansvar å oppdra og prege en valp som vil være en rollemodell for andre valper i fremtiden. Vil du at din hund skal bli en bølle eller en trygg og rolig hund som kan oppføre seg? Din valp vil motta og etterlate seg inntrykk av møte med andre hunder. Disse skal være positive og basert på god oppførsel og under kontroll. En god start kan være enkelt.

Valpekurset er en egen gruppe på valgte kursdager fra 6-10 hunder. Med hjelpeinstruktør kan vi slippe til flere avhengig av hjelpeinstruktørens trygghet, respekt og forståelse for å "lese hund". Kurset legger alle forhold til rette for å legge det beste grunnlaget på trygg sosialisering i valpens møte og inntrykk med hunder.

Alle kursdeltagere på valpekurs får tilgang til gratis unghundsjekk, gratis kloklipp, gratis tannsjekk og mange andre fordeler. Verdi på 750.- Premier på bruksdagen har verdier for 300-1000.

Valpekurset passer for valper fra 10 uker til ca.6.mnd eller hunder uten erfaring fra kurs eller lydighetstrening. Det er viktig at valpen får de 2 første ukene med "flokken sin", som er deg og de rundt valpen. Fra 10 uker er det perfekt å komme i gang. Tenk hvilken mulighet du/dere får til å bli godt kjent med valpen og "språket" til din hund.

Valpekurset passer best for deg som vil ha en velfungerende familiehund. Den beste starten gir dere den beste familiehunden. Vi hjelper dere med masse positiv og nyttig erfaring i den viktigste fasen i valpens liv basert på 20 års erfaring av å se hvordan negativ adferd kan snus til positiv adferd. Og har fortsatt gleden av å se den utviklingen på kursplassen med valpene og eierne. Dette er min takk til dere!

Meld deg på her. Vurderer du flere kurs anbefaler vi pakken. Du blir fornøyd!

Valpekurset lærer eierne å rose og motivere valpen riktig. Vi lærer inn forskjellige øvelser på en positiv og morsom måte. Oppmerksomhet, selvkontroll, kontroll, konsentrasjon, grunnleggende for innkalling, sitt, sitt og bli, gå pent i bånd, kontroll i møtesituasjoner og grensesetting generelt med positiv avslutning for valpen og eier. Dere lærer å "lese hunden" og tilegner dere mer kunnskap om avlæring, innlæring, generalisering og bevisstgjøring. Vi trener alltid med positiv intensjon og bruker alltid forsterker som belønning!

Valpekurset bygger på positiv innlæring med grenser som er enkle å forstå både for hund og eier. Du og valpen får hjelp til å bli en velfungerende "flokk" som kan samarbeide bedre  og oppleve mindre konflikter i fremtiden. Det er en grunn til at valpen kan knurre og bite. Vi ønsker å lære dere å unngå disse læringssituasjonene. Når du møter andre valper skal du ikke gå omveier for å passere. Da er hundeholdet misforstått. Det er basert på kontroll og glede. Ikke frykt og usikkerhet. Men det finnes instruktører som anbefaler å ta omveier også....bare ikke her!

Har du spørsmål ring 92804913 eller mail til avd.leder kim@oslo-hundeskole.no

knapprmelddegpkurset

 

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere