Grunnkurs Fornebu og Sandvika fra 7.desember

Published 10 november 2017

Grunnkurs

Course Date : 7.desember

Vi starter opp grunnkurs fra 7.desember i Sandvika og Fornebu. Kurset går over 10 kurskvelder med hensyn til juleferie fra 20.desember og vi fortsetter grunnkurset videre fra 2.januar. Grunnkurs er for hunder som har gjennomført valpekurs i avdelingen eller andre steder og for hunder eldre enn 6.mnd. Dette er ditt viktigste oppfølgingskurs etter valpekurs.

Finn ditt kurs her.

Grunnkurs er 10 kurskvelder med foredrag og 9 praktiske treningsdager inkl. bruksdag en søndag i kursperioden ( kl.11.00-14.00) . Dato kommer på kursoppstaren, så det skal være god tid til å planlegge.  Vi har kort introduksjon på søk eller vi tar frem vårt topp moderne agilityutstyr. Her kan du og hunden få mange nye "inputs" til aktivisering i hverdagen ellers. I pausen kommer grillen som alle kan benytte seg av. Mot slutten av denne kursdagen arrangerer vi hundesprint med premier!

Den første "gobiten" kommer på oppstartskvelden med erfarne foredragsholdere på hund og adferd inn- og utland.

Våre kursdager er mandager og onsdager i Sandvika. Tirsdager og torsdager i Sandvika og på Fornebu. Praktisk trening er 90.min på kursplassen fra kl.18.00 eller senere.

På grunnkurset får dere masse trening og ekspertråd som hjelper deg å forstå utfordringene med dressurtrening og hund. Vi har over 20 år erfaring som egen avdeling. Vi ønsker å gi deg trygghet og forståelse for din hund. Vårt mål er at du får en sosial, lydig, trygg og glad hund uavhengig av rase og blanding. Husk å unngå konflikter med andre hunder i den grad det er mulig. Ikke gi valpen din et inntrykk av noe du ikke vet en konsekvens av. Da er det bedre å ligge "foran" valpens utvikling der du kan styre påvirkning. Dette lærer du på valpekurset.

Grunnkurs går over 10 kurskvelder totalt med praktisk trening mandager og onsdager i Sandvika eller tirsdager og torsdager i Sandvika og Fornebu. Praktisk trening varer 90.min fra kl.18.00 eller senere på kvelden. 

Har du gjennomført valpekurs er grunnkurs neste skritt i treningen til en mer lydig og glad familiehund. Her vil du som har gått valpekurs begynne å se resultater av en tryggere og mer lydig hund i hverdagen. Treningen fra kursplassen begynner å befeste seg.

Har du en hund som hopper på mennesker, oversosial, nervøs, usikker, konsentrasjonsproblemer, biter i båndet, trekker i båndet eller som generelt trenger et hundekurs?  Grunnkurs er ditt hundekurs. Grunnkurset er spennende fordi vi er masse på kursplassen og terper på øvelsersom øker kontroll og samarbeid mellom hund og eier. Vi har bydag(er) i kurset med miljøtrening og bruksdagen med fokus på generell lydighet, agility og hundesprint. Variasjon i hundetrening er viktig for hund og eier.

Vi ønsker å lære deg som hundeeier enkle, positive og riktig teknikker, samt forståelse for trening av din hund med metodevalg tilpasset deg og din hund. Vi bruker positiv forsterkning med stor vekt på kontroll, motivasjon og belønning. Målet er å hjelpe deg med å få en god familiehund.

Meld dere på her.

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere