Instruktørkurs oppstart 8. desember i Trøndelag

Published 10 november 2017

21

Course Date : 8. desember 2017

Har du en interesse for hund og ønsker å lære mer?

Vår avdeling er forholdsvis nyoppstartet og vi trenger flere instruktører i fremtiden. Derfor har vi nå satt opp et instruktørkurs i Trøndelag som går over et halvt år. Kurset er tilpasset deg som ønsker å bli instruktør, eller bare lære mer om hund og hundetrening.

 

Oslo Hundeskole ble grunnlagt av Geir Marring i 1992, instruktørkurset kom til i 1994. Vårt mål har siden vi startet med instruktørkurs i 1994 vært å være med å prege utviklingen på hund i Norge.

Vi i avdeling Trøndelag rekrutterer primært instruktører fra vårt eget instruktørkurs. Dvs at det er stor sannsynlighet for at noen av deltakerne på dette kurset vil få muligheten til å starte som instruktør i vår avdeling etter hvert.

Alle som deltar på kurset får mulighet til å være med som observatør på våre valpekurs, grunnkurs og hverdagslydighetskurs for å se hvordan teorien fra kurshelgene fungerer i praksis. Her vil du også få muligheten til å se og etterhvert håndtere ulike hunder i forskjellige raser og størrelser.

Foredragsholdere på kurset vil være:

  • Jan Geir Marring - Grûnder og eier av Oslo Hundeskole. Har lang og bred erfaring med hund gjennom bl.a. å ha drevet Oslo Hundeskole i over 25 år.
  • Ole Jan Kristiansen - Avdelingsleder i avdeling Follo. Har bred erfaring med hund og er en aktiv og dyktig hundefører i Norske Redningshunder.
  • Per Rasmussen - har vært instruktør i Oslo Hundeskole siden 1994 og vært leder og aktivt på instruktørkurset siden det.
  • Stian Kristiansen - Avdelingsleder i Trøndelag og vil ha ansvaret for å følge opp dere kurselevene på instruktørkurset mellom helgene.

Kurset koster 14.900 kroner.

Kurshelger:

  1. helg: 8 - 10. desember 2017
  2. helg: 9 - 11. februar 2018
  3. helg: 16 - 18. mars 2018
  4. helg: 20-22. april 2018

Meld deg på kurset her:  https://www.participant.no/OsloHundeskole/participant/arrangement.aspx?id=219084

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere