Agilityklubben søndager fra 4.februar

Published 9 desember 2017

Agilityklubben

Course Date : 4.februar

Agilityklubben starter ppp nye kurs for nybegynnere og videregående fra søndag 4.februar. Kurset går innendørs i våre nye lokaler på Høvik med topp fasiliteter og utstyr. Vi deler opp i grupper max 4 hunder pr. gruppe med fast treningstid som varer 1.5 time hver søndag fremover med siste kursdag 27.mai. Oversikt finner du på kursplanen til avdelingen. Håper å se dere på nybegynnerkurs og/eller videregåendekurs i Agilityklubben vår fremover.

Hvis hunden kunne velge……

Agilityklubben er fartsfylt og lærerikt!

Agilityklubben søndager fra 4.februar har ledig plass for nybegynner og videregående kurs i agility som trener fast 1 kveld i uken innendørs. Vi har topp lokaler sentralt på Høvik med kunstgress og flotte treningsfasiliteter. Kurset avsluttes søndag 27.mai, så det blir mye agilitytrening fremover!

Har du lyst til å være med i en treningsgruppe som har det moro med hund?? Er du aktiv med hund eller du har lyst til å være med i et seriøst miljø?? Da er nybegynnerkurs i agility kurset for deg og din hund uansett rase og blanding.

Alle deltagerne må ha gjennomført et nybegynnerkurs i agility eller tilsvarende konkurranse - erfaring for å være med på videregående kurs i agility. Vi kan anbefale dette kurset til hunder som har gjennomført agilitykurs i avdelingen eller som er aktiv med hund og agility. Kurset er for deg som vil trene agility med hunden og som ønsker å utvikle dere videre i hundetrening generelt i et trygt og inkluderende miljø.

Vi har topp utstyr og instruktører! Vår samarbeidspartner på agilityutstyr er Dyrebutikken Gressvik v/Paul og Anne - Lise.

Klubben er for deg som synes agility er moro med hund. Vi ønsker å tilby deg et seriøst og profesjonelt agilitymiljø i avdelingen. Vi hjelper dere til å mestre hunden bedre og dere lærer flere forskjellige kombinasjoner på agilitybanen i løpet av kurset. Tunnelene, vippa, hjulet, bommen,slalomkombinasjoner, mønen og alle andre momenter som er på en agilitybane skal læres inn trygt og forsvarlig. Vi er opptatt av hundens helse og sikkerhet.

Meld deg på her!

Vi anbefaler at hunden har gjennomført nybegynnerkurs i agility eller er tidligere deltager på agilityklubben for å være med på videregående kurs agility. Hunden bør være fra 8.-10.mnd. Da får dere mest ut av kurset som skal være trygt, inspirerende, morsomt og lærerikt. Vi har også en egen gruppe for de som allerede konkurrerer i agility.

Ønsker du å lære mer om å aktivisere hunden og synes agility kan være spennende? Da er dette kurset for deg og din hund! Her kan du sikre en plass til kurset.

Vi er opptatt av kvalitet og et godt miljø for hunder og eiere.

Har du spørsmål, kontakt avd.leder på kim@oslo-hundeskole.no eller mob:92804913

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere