Hverdagslydighet Sandvika fra 25.januar

Published 9 desember 2017

Hverdagslydighetskurs Sandvika og Fornebu

Course Date : 25.januar

Vi starter hverdagslydighet (videregående kurs) fra 25.januar i Sandvika. Kurset går over 10 kurskvelder 2 dager i uken. Kurs i hverdagslydighet er det perfekte kurset for deg som hundeeier og hunder som har gjennomført grunnkurs eller tilsvarende. Her får du masse igjen for kontroll-treningen!

Hvis hunden kunne velge……

Oppstartsdatoen 25.januar starter med foredrag og felles oppmøte uten hund første kvelden sentralt på Høvik, Ramstadsletta 18. Første kvelden er kl.18.30-21.00. Vi fortsetter med praktisk trening uken etter.

Kurs i hverdagslydighet går over 10 kurskvelder totalt med praktisk trening i Sandvika. Praktisk trening varer 90.min fra kl.18.00 eller senere på kvelden. Kurset har praktisk trening på kveldstid mandager og onsdager.

Har du gjennomført valpekurs og grunnkurs, så er neste skritt i treningen til en mer lydig og glad familiehund et videregående kurs i hverdagslydighet. Her vil du som har gått grunnkurs begynne å se resultater av en tryggere og mer lydig hund i hverdagen. Treningen fra kursplassen begynner å befeste seg.

Har du en hund som du ønsker bedre kontroll på, en hund som hopper på mennesker, oversosial, nervøs, usikker, konsentrasjonsproblemer, biter i båndet, trekker i båndet eller som generelt trenger et hundekurs?  Hverdagslydighet er ditt hundekurs. Kurset er spennende fordi vi er masse på kursplassen og terper på øvelser som øker kontroll og samarbeid mellom hund og eier. Vi legger mer vekt på bydag(er) i kurset med miljøtrening og bruksdagen med fokus på generell lydighet, agility og hundesprint. Variasjon i hundetrening er viktig for hund og eier.

Kurs i hverdagslydighet forutsetter basis ferdigheter  f.eks grunnkurs/trinn 2 lydighet. Dette er et videregående kurs der kontroll generelt i hverdagen prioriteres. Innkalling, miljøtrening, kontroll av "løs" hund, bydag, bli-øvelser mm. Vi ønsker å legge mer vekt på kommandoer med forstyrrelser for at du skal få bedre kontroll på hunden. 

Avdelingen har i alle år utdannet i tillegg instruktører, noe som skyldes erfaring og kompetanse hos avdelingsleder. Vi har gjennom mange år på kursplassen lært oss å forstå hundens språk og signaler. Avdelingsleder har erfart flere titusen valper på kurs i tillegg til mange andre hundekurs. Instruktørene på dette kurset har masse erfaring som de vil dele med deg og din hund.

Vi ønsker å lære deg som hundeeier enkle, positive og riktig teknikker, samt forståelse for trening av din hund med metodevalg tilpasset deg og din hund. Vi bruker positiv forsterkning med stor vekt på kontroll, motivasjon og belønning. Målet er å hjelpe deg med å få en god familiehund.

instruktør i Sandvika er Kim-André Sørland

knapprmelddegpkurset

Grunnkurs eller kurs i hverdagslydighet er veien til målet som kan være bronsemerkekurs, agility eller mandagsklubben.

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere