Personvernerklæring

 

Data om deg er viktig for oss, og vi tar det på alvor. Vi bruker data i forbindelse med gjennomføring av kurs, og til å lage relevant innhold og produkter for deg. Data brukes også for at eventuell annonsering skal kunne nå segmenter med relevant informasjon. Vi er opptatt av at du forstår hvordan vi håndterer data om deg, og ønsker med denne personvernerklæringen at du skal vite hvilken data vi samler inn, hva vi bruker de til, og hvordan vi gjør det.

Hva er egentlig personopplysninger?

Personopplysninger er data og vurderinger som kan knyttes til en enkeltperson. Dette kan for eksempel være navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse og ip-adresse, eller en kombinasjon av disse som gjør det mulig å anslå hvilken person som befinner seg bak dataene.

All bruk av personopplysninger regnes som behandling av personopplysninger, som for eksempel innsamling, registrering, sammenstilling, lagring og utlevering eller en kombinasjon av disse.

Oslo Hundeskole er behandlingsansvarlig for personopplysninger som behandles i forbindelse med bruk av våre tjenester og produkter, og personopplysninger vi samler inn og bearbeider for de formål som fremgår nedenfor. At Oslo Hundeskole er behandlingsansvarlig innebærer primært at det er Oslo Hundeskole som har ansvar og plikter etter personopplysningsloven.

Et selskap som behandler data på vegne av Oslo Hundeskole kalles en databehandler. Alle avdelingene, med deres instruktører, i Oslo Hundeskole er databehandlere. Oslo Hundeskole sørger for å få signert databehandleravtale med alle våre databehandlere som regulerer hvordan denne kan behandle data som blir gjort tilgjengelig. Generelt regulerer en slik avtale at databehandleren kun får behandle personopplysningene på Oslo Hundeskole´s vegne og til tydelig definerte formål.

Hvordan får vi opplysninger om deg?

KORT FORTALT: Det meste vi har av data om deg er data du selv gir oss gjennom f.eks påmedlding på et av våre kurs. Som regel inneholder disse opplysningene navn, telefonnummer, e-post, adresse, men kan også inneholde informasjon av en mer personlig art dersom kurset krevet det. F.eks på Barn&Hund leir har vi behov for informasjon om helse, medisinering, etc for at vi skal kunne gjennomføre leiren på en trygg måte.

Opplysningene hentes inn på flere måter:

1.  Opplysninger du selv gir til oss

Når du registrerer deg på kurs hos oss vil du oppgi en del data som lagres av oss. Disse opplysningene lagres i våre databaser for å levere den tjenesten du har bestilt, samt for å forbedre tjenestene våre.

Vi lagrer også opplysninger når du kontakter oss ved å sende oss en e-post, ringer, registrerer deg for nyhetsbrev, eller kontakter oss på chat via facebook og kontaktskjemaer.

2.  Opplysninger som samles inn gjennom bruk av tjenestene

Når du bruker tjenestene våre registrerer vi informasjon om hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem. Dette gjør det mulig for oss å forbedre tjenestene, og tilpasse innhold og annonser til ditt bruks- og interessemønster.

Vi samler for eksempel informasjon om hvilke nettsider du besøker og annonser du blir eksponert for.

Informasjonen kan deles opp i følgende typer:

1.  Teknisk informasjon om din enhet og internett-tilkobling

Gjennom tjenerlogger og andre verktøy registrerer vi informasjon om enheten og tilkoblingen til våre tjenester, for eksempel operativsystem, nettleserversjon, ip-adresser, nettverksoperatør, informasjonskapsler og unike identifikasjonsfiler.

Har du annonseidentifikator aktivert på din Android eller Apple-enhet sendes denne identifikatoren fra appen for å målrette annonsering.

Eksempel på bruk: Tilpasse visningen av våre tjenester til den enheten du bruker, slik at du for eksempel kommer til mobilversjonen av oslo-hundeskole.no når du benytter en mobiltelefon.

2.  Informasjon om bruk av tjenestene

Når du besøker en nettside hos oss registreres denne aktiviteten automatisk i våre måleverktøy. Vi bruker denne informasjonen blant annet til å forbedre tjenestene våre, og for å gi deg innhold og markedskommunikasjon som er tilpasset ditt bruksmønster.

Eksempel på bruk: Vi samler trafikkhistorikk for å se hvilke artikler som blir lest og hvor lenge de blir lest.

3.  Informasjon om posisjon

Vi registrerer din geografiske posisjon basert på din IP-adresse eller andre former for geo-lokalisering.

Eksempel på bruk: Måle relevansen og effekten av annonsering i ulike landsdeler.

4.  Informasjonskapsler og lokal lagring

Når du bruker Oslo Hundeskole´s tjenester lagres informasjonskapsler (cookies) og annen data lokalt (heretter lokal lagring av data) på din enhet. Dette er tekstfiler som lagres i din nettleser, og som kan leses av våre tjenester.

Lokalt lagret data brukes for å forenkle bruken av våre tjenester og for å gi deg relevant informasjon når du besøker nettstedet vårt. Dette brukes også for å måle trafikken på våre nettsider, samle statistikk og for å forbedre våre tjenester.

I tillegg bruker vi lokalt lagrete data fra tredjeparter for å måle og analysere trafikk og bruk på nettsidene våre, spore atferd for å bygge målgrupper for markedsføringsformål, forenkle annonsestyring og forbedre funksjonaliteten på nettsidene.

3.  Informasjon fra andre kilder

Vi mottar meget sjelden informasjon fra andre kilder. Dersom vi allikevel gjør dette, gjøres dette for å kunne tilby deg som kunde et best mulig produkt.

Hvordan bruker vi opplysningene om deg?

KORT FORTALT:
Personopplysningene vi har, bruker vi til å forstå og forbedre tjenestene våre, slik at du skal få en best mulig opplevelse hos Oslo Hundeskole. I tillegg bruker vi personopplysninger til å lage annonsemålgrupper slik at vi kan presentere relevante tjenester.

Vi jobber kontinuerlig med å gi deg en best mulig opplevelse av våre tjenester og personopplysninger bidrar blant annet på følgende måter:

1.  Til å gjennomføre avtalen med deg og få tjenestene til å fungere best mulig

Oslo Hundeskole behandler personopplysninger og andre former for data for å levere tjenestene som avtalt med deg. Vi bruker også data for å sikre en best mulig brukeropplevelse for deg gjennom bl.a. automatisk pålogging, tilpasning av innholdsvisningen til din skjerm og raskest mulig lasting av sidene.

2.  Til statistikk og bedre forståelse av markedstrender

Vi utarbeider statistikk og kartlegger markedstrender for å forbedre og videreutvikle nettstedene og abonnementsproduktene våre.

3.  Til å personalisere tjenester

Vi ønsker alltid å tilby kurs som er tilpasset deg og markedet. Dette gjør vi ved å bruke data om din brukeratferd, dine preferanser eller annen tilgjengelig informasjon. Dette kan fortelle oss noe om dine behov og ønsker. Vi gir også anbefalinger basert på hva andre brukere med lignende bruksmønster som deg har lest.

4.  Til målretting av informasjon

Vi ønsker å gi deg informasjon som er mest mulig relevante for deg og vi måler hvor effektiv den er. Til dette bruker vi informasjon om deg, din brukeratferd og lokasjon, slik at vi kan styre hva du mottar fra oss, og ser når du besøker våre nettsider.

Særlig om markedsføring i e-post og sms

Hvis du har et aktivt kundeforhold til oss, vil vi kunne sende deg markedsføring på e-post eller andre elektroniske kommunikasjonsmetoder innenfor rammene av markedsføringsloven, med mindre du har bedt oss om noe annet. Har du ikke et aktivt kundeforhold hos oss, vil vi bare sende slik markedsføring hvis du har gitt oss et eksplisitt og informert samtykke.

Deler vi dine opplysninger med noen?

Nei! Vi deler aldri dine opplysninger med noen.

Retting og sletting av personopplysninger

Det er viktig at opplysningene vi har om deg er riktige og oppdaterte. Hvis du oppdager feil, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss slik at opplysningene kan bli rettet. Du kan også kontakte oss på post@oslo-hundeskole.no dersom du ønsker at opplysninger skal slettes.

Vi vil ikke lagre personopplysninger lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen og lovpålagte plikter vi har, for eksempel i henhold til regnskapslovgivningen.

Sletting av informasjonskapsler (cookies)

Du kan velge om du vil akseptere lokal lagring av data gjennom innstillingene i nettleseren din. Her kan du normalt angi om du aksepterer lagring av informasjonskapsler fra nettsidene du besøker, fra tredjeparter som er tilknyttet nettsidene og eventuelt om du ønsker å bli varslet hver gang en ny informasjonskapsel blir lagret.

Den eksakte fremgangsmåten avhenger litt av enheten din og hvilken nettleser du bruker.

Analyse og tredjepartsverktøy

Vi benytter analyseverktøy for å samle inn informasjon om hvordan våre tjenester blir brukt. For eksempel måler vi antall besøkende, hvilke sider som blir besøkt, hvor lenge et besøk varer og lignende.

Statistikk om brukere og trafikk brukes vanligvis i aggregert form, slik at ikke statistikken inneholder noen form for informasjon som kan knyttes direkte til deg som en identifisert person.

Informasjon om bruk av produktene kobles likevel med personopplysninger i enkelte sammenhenger for å kunne gi deg som bruker god kundeservice og målrettet kommunikasjon, for eksempel i vårt kundeadministrasjonssystem. IP-adresser og lokasjondata benyttes til å lage statistikk basert på geografiske kriterier.

Endringer i personvernerklæringen

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere vår personvernerklæring, for å gjenspeile eventuelle endringer på nettstedet eller gjeldende lovverk. Personvernerklæringen merkes med dato slik at du lett kan se om det har vært endringer siden sist du besøkte siden.

Kontaktinformasjon

Dersom du har spørsmål om vår personvernerklæring, kan du kontakte oss på:

E-post:

post@oslo-hundeskole.no

Postadresse:

Oslo Hundeskole AS

Trondheimsveien 184

0570 Oslo

Telefon: 22076776

 

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere