Ny samarbeidspartner og kursplass

Published 12 desember 2017

Course Date : Hele året

Avdelingen har fått ny samarbeidspartner med innendørs kursplass sentralt på Høvik i Bærum. Topp treningsforhold året rundt og 250 kvm innendørs lokaler med topp fasiliteter. Vi kan tilby kunstgress med gummimatter som underlag for ekstra demping og topp utstyr.

Åpningsfest lørdag 3.februar 2018.  Mer info kommer!

 

Avdelingen har fått ny samarbeidspartner med innendørs kursplass sentralt på Høvik i Bærum. Vi er en av de største avdelingene i Norges ledende hundeskole og kan fra 2.februar tilby innendørs treningslokaler. Fasiliteter: Gratis parkering, resepsjon, toalett, lydanlegg og kunstgress med gummimatter som underlag for ekstra demping. Lyse og trivelige lokaler med de beste treningsforhold, utstyr  og instruktører for deg og din hund. Vi har også flere kursplasser med treningsforhold perfekt for familiehunden.

Avdelingen leier de nye lokalene for kursdeltagere som melder seg på kursplass Høvik og med forbehold Sandvika VGS: Valpekurs, Bronsemerkekurs, Agilityklubben søndager, Agilitykurs for nybegynnere og videregående søndager, Konkurransekurs LP onsdager og Konkurransekurs Agility onsdager. Lokalene brukes mest for agility- og lydighetsinteresse i tillegg til kurs og seminarer for hund.

Vi har 3 andre kursplasser i tillegg til Høvik:

Sandvika vgs (ute og p-hus):  Valpekurs, Grunnkurs og Hverdagslydighet

Kjørboparken (ute og innendørs):  Valpekurs, Grunnkurs og hverdagslydighet

Fornebu (ute og innendørs): Valpekurs og Grunnkurs

Lokalene på Høvik disponeres av Bærum Hundesenter AS. Lokalene er et kompetansesenter for hund og innehaver har over 20 års erfaring med instruksjon for familiehunden, sportshunden/konkurransehunden og tjenestehunden. Hundesenteret kan tilby det beste til deg og din hund.

Lokalene disponeres kun til profesjonell hundetrening og det er mulighet for andre klubber, organisasjoner og privatpersoner til å leie deler av eller hele lokalet.

Adresse: Ramstadsletta 18 bygg nr.11 med egen inngang på baksiden av drivhuset mot E18.

Gratis parkering. Alle hunder som skal inn i lokalene luftes utenfor før de kommer inn. Ekstra renhold koster ekstra for hundeeier, men uhell kan skje. Bare ikke 2 ganger. Regler og vilkår finnes på stedet og alle skal vite disse før de tar inn sin hund. Da får alle en verdifull og luktfri kursopplevelse sammen med andre kursdeltagere under kontrollerte omgivelser. Det vil være stor aktivitet og mange med interesse for agility i lokalene. Det skal ikke være noen hunder inne i lokalene annet etter avtale med kursleder eller daglig leder, avdelingsleder, hundefører og instruktør Kim-André Sørland Mobil: 92804913 mail: kim@oslo-hundeskole.no for mer informasjon om .

Instruktørene i avdelingen er fortrinnsvis utdannet gjennom instruktørutdannelsen eller avdelingsleder som mentor og veileder til praktisk bestått eksamen. Instruktører på spesialkurs kan være undertegnede selv eller fra avdelingsleders nettverk. Instruktørene innehar Norges mest solide erfaring som aktiv utøver med hund og som kursleder. Instruktørene skal ha hunder selv med lite aggresjoner som er trygge og gode familiehunder med erfaring fra lydighet, spor, agility eller andre hundesporter generelt. Engasjement, lidenskap, resultater på kursplassen og i hverdagen, konstruktive og konkrete tilbakemeldinger, mye moro og alltid fremgang på hunden og deg selv kan oppleves ved å fullføre et kurs i avdelingen.

Vår motivasjon er å få dere til å lykkes sammen, du og hunden! Vi er her for å bistå med vår kompetanse som en av de mest seriøse i hundebransjen. Adferd på hund er vårt spesialfelt.

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere