Norske Talenter 2019

Published 31 januar 2019

Course Date : 2019

TV2 skal i gang med Norske Talenter og er på utkikk etter flotte hunder og deres eiere. Kanskje dette er noe for deg? Har din hund et talent for triksing, agility, freestyle, flyball eller kanskje det finnes noe helt unikt med din hund som man ikke har sett så mye av i Norge tidligere?

Norske Talenter 2019

TV2 Norske Talenter er på utkikk etter ekvipasjer som kunne vært interessert i å melde seg på Norske Talenter med sin hund og talent

Det være seg triksing, agility, freestyle, flyball eller kanskje det finnes noe helt unikt med hund man ikke har sett så mye av i Norge tidligere

TV2 synes hundesport er en veldig spennende kategori, som de synes fortjener større plass på norske TV-skjermer! En deltagelse kan også være en unik mulighet for å skape oppmerksomhet og engasjement rundt hundesport i Norge. Vi har jo bl.a. sett freestyletrikser Marianne og Vega tidligere, som kom langt både i Norske Talenter og deretter i Svenske Talang, noe som er veldig stas!

Castingteamet skal den neste måneden reise rundt i Norges land for å treffe aktuelle kandidater som har meldt seg på, hvor vi bl.a. vil være i Oslo 9. -10. mars. Dette er en såkalt uformell pre-audition («precast»). Dersom man kommer videre til hovedaudition foran dommerne, avholdes denne i Oslo 4. -7. mai.

Er du Norges nye talent og har lyst til å vise frem hundens talent? Meld dere på!

Vil du lese mer om TV Norske Talenter?

KLIKK HER

norske tallenter

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere