Agility weekendkurs intro 29-30. juni

Published 10 juni 2019

AGILITYKURS

Course Date : 29-30. juni 2019

Agilitykurs weekend intro er for nybegynnere og er for dere som vil prøve en morsom hundesport med masse fart og spenning!

Instruktør: Cathrine H. Skaret
Tekst fra instruktør : Har holdt på med agility siden jeg var ung jente, og er veldig glad i denne sporten.
I 2016 var jeg med på det Norske Landslaget i agility med lånehund, og ble den beste ekvipasjen blandt de norske i min klasse på Nordisk Mesterskap. Nå har jeg en sheltie jeg konkurrerer i klasse 3 med, og har mål om landslaget 2020. Samt har jeg en unghund under opptrening med samme mål når den tid er inne.
Når jeg trener er jeg opptatt av selvtillit, positivitet og mestringsfølelse for mine hunder. Det beste jeg vet er å trene triks som forbereder mine hunder til agility på en morsom måte.

Agility weekendkurs intro 29-30. juni

Agility er morsomt, fartsfylt og passer for alle hunder!

Agility weekendkurs intro er et introduksjonskurs over 2 dager som passer for alle hunder fra 10 mnd. Vi ser helst at dere har gjennomført 1 eller flere grunnleggende kurs

Kurset er for alle hunder og eiere som vil prøve noe nytt. På dette kurset lærer hunden å mestre en agilitybane i løpet av disse 2 dagene. Alle tunnelene, vippa, hjulet,  bommen, stigen, møne og andre momenter som er på en agilitybane skal læres inn trygt og forsvarlig. Da får du og hunden mer ut av moroa!

Kurset holdes lørdag og søndag fra kl 10:00 - ca 15:00 i Kalatravbane i Sarpsborg

Kurset koster 2000,-

Weekendkurset kjøres intensivt over 2 dager (lørdag og søndag) kl.10.00 - 15.00. Kurset har høyt faglig innhold. Instruktør har fokus på innlæring og videreutvikling av hund og eier på agilitybanen. Dette kurset gir dere en solid innføring i agility.

Vi anbefaler alder på hund fra ca 10 mnd og at du har grunnleggende lydighet på hunden. Trenger du mer innspill om hundetrening, motivasjon og en hund som vil samarbeide bedre med deg? Da er dette et kurs vi anbefaler!

Vi er opptatt av å tilby deg et positivt miljø for hunder og eiere. Sett av tid til å lære sammen med hunden samtidig som dere har det morsomt på kurs!

Ønsker du mer info, kontakt oss på tlf 22 07 67 76 eller Ostfold@oslo-hundeskole.no

knapprmelddegpkurset

Håper vi ses!

1
Legg igjen en kommentar

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
newest oldest most voted
Siri Bakke

Blir kanskje et kurs ril høsten også?

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere