Grunnkurset starter 10 november

Published 8 oktober 2020

Course Date : Kurset går på tirsdag og torsdag i 4 uker Kurset går mellom kl. 18.00 - 19.30 og kl. 19.30 - 21.00

Grunnkurset i Tromsø går på tirsdager/torsdager over 4 uker (8 ganger).

Grunnkurs  er basert på hunder som har gått på valpe kurs, eller for hunder på over 6 mnd.

Vi jobber med å få ønskede atferder hos våre hunder. Vi trener inn øvelsene og  øker på med påvirkninger i treningen. Hundefører lærer å bli leder for sin hund og lese hunden på en bedre måte.

Hundene lærer å akseptere andre folk og andre hunder på dette kurset. Det er mye møtetrening og trening på innkalling .

Hunder med noe utfordring kan vi også hjelpe på dette kurset.

Det er egen oppstart for kurset. Den holdes i Tromsø Motorsykkel Klubb sine lokaler, som ligger på Langnes, nabo med Tele museet.

Kurset  er for alle raser og hele familien er hjertelig velkommen! Ønsker du en familiehund, har lyst til å drive med hundesport, har en hund som er vanskelig eller om du bare ønsker å lære mer, er dette kurset for deg og din hund. Kurset tar for seg det mest grunnleggende.

Etter at vi fikk Korona, starter kurset opp på kursplass.

Målet med grunnkurset er å bevisstgjøre deg på hvilke egenskaper hunden har og hvordan bruke det i treningen. Det legges vekt på hvordan motivere, belønne, time og bryte adferd som ikke er ønsket. Det jobbes med de mest grunnleggende øvelsene som å gå pent i bånd, sitt, dekk, kontakt med fører, konsentrasjon, innkalling og bli. Alle øvelsene vil etter hvert gjennomføres med forskjellige former for forstyrrelser. Førerne lærer å motivere og belønne hunden riktig. Vi jobber mye med positiv forsterkning, dvs. eks. godbiter, leke, riktig bruk av stemme og kroppspråk.

Meld dere på grunnkurset i dag  her.

 Vi starter opp på Praksisplassen. Teorien tar vi på kursplass.

Vi trener på parkeringsplass i Forskningsparken.  Første Grunnkurset starter kl. 18. Det neste starter kl. 19.30. Møt opp til riktig kurs i god tid før kurset starter.

Se videoer fra våre kurs her

OBS! Vi tar forbehold om at små endringer på kurset kan forekomme.

Her kan dere melde dere på.

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere