Grunnkurset innendørs- og utendørs kurs

Published 14 november 2020

Course Date : Kursene går på tirsdag og torsdag i 4 uker. Oppstart 11 og 19 januar.

I januar starter vi opp to kurs. Det første går innendørs. I januar kan det være veldig kaldt for enkelte hunder med lite hårvekst.  Derfor starter vi innendørs kurs på gården vår i Straumsbukta.

Det andre Grunnkurset har likt innhold som det første kurset, men går på vår vanlige plass i forskningsparken. det kurset går ute.

Begge Grunnkursene i Tromsø går på tirsdager/torsdager over 4 uker (8 ganger). fra kl 19.30 til kl 21.00

Grunnkurs  er basert på hunder som har gått på valpe kurs, eller for hunder på over 6 mnd.

Vi jobber med å få ønskede atferder hos våre hunder. Vi trener inn øvelsene og  øker på med påvirkninger i treningen. Hundefører lærer å bli leder for sin hund og lese hunden på en bedre måte.

Hundene lærer å akseptere andre folk og andre hunder på dette kurset. Det er mye møtetrening og trening på innkalling .

Hunder med noe utfordring kan vi også hjelpe på dette kurset.

Siden det er korona tider. Tar vi sikkerheten på største alvor. Vi følger reglene for samvær under kurset.

Kurset  er for alle raser og hele familien er hjertelig velkommen! Ønsker du en familiehund, har lyst til å drive med hundesport, har en hund som er vanskelig eller om du bare ønsker å lære mer, er dette kurset for deg og din hund. Kurset tar for seg det mest grunnleggende.

Etter at vi fikk Korona, starter kurset opp på kursplass.

Målet med grunnkurset er å bevisstgjøre deg på hvilke egenskaper hunden har og hvordan bruke det i treningen. Det legges vekt på hvordan motivere, belønne, time og bryte adferd som ikke er ønsket. Det jobbes med de mest grunnleggende øvelsene som å gå pent i bånd, sitt, dekk, kontakt med fører, konsentrasjon, innkalling og bli. Alle øvelsene vil etter hvert gjennomføres med forskjellige former for forstyrrelser. Førerne lærer å motivere og belønne hunden riktig. Vi jobber mye med positiv forsterkning, dvs. eks. godbiter, leke, riktig bruk av stemme og kropp språk.

Meld dere på grunnkurset i dag  her.

 Vi starter opp på Praksisplassen. Teorien tar vi på kursplass.

Vi trener på parkeringsplass i Forskningsparken.  Første Grunnkurset starter kl. 18. Det neste starter kl. 19.30. Møt opp til riktig kurs i god tid før kurset starter.

Se videoer fra våre kurs her

OBS! Vi tar forbehold om at små endringer på kurset kan forekomme.

Her kan dere melde dere på.

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere