Søkskurs: 22 og 23 februar i Ski

Published 9 januar 2020

valpekurs

Course Date : 22 og 23 februar i Ski

Vi setter opp søkskurs for nybegynnere  inne i hallen vår i ski . Dette er en hundeaktivitet som er billig og lett tilgjengelig. Det trengs lite utstyr, og det kan trenes tilnærmet over alt.  Instruktør er Erik Aleksander Andersen og Christian Thoresen

Søk er en aktivitet der hunden skal stimuleres til å søke og markere på en spesiell lukt, i dette tilfelle bruker vi kong. Dette  er en aktiviteten der vi benytter lek med hunden som begynnelsen på innlæringen.

Hunden skal stimuleres til å søke etter, og finne kong-biter, for deretter å markere på disse. Treningsmetoden er den samme som politi, fengselsvesen og Norsk folkehjelps minehundtrenere bruker. Vi har valgt å søke etter Kong på kurset, men ønsker du at hunden skal søke etter andre luktbilder som for eksempel råte, sopp eller døde mus i veggen i tillegg, eller for den saks skyld bilnøkler og mobiltelefoner, 😉 er dette helt uproblematisk og fort gjort.

Utstyret man trenger er en hund med interesse for lek med gjenstand, og to konger.

Søkskurset holdes lørdag og søndag fra kl: 10:00 - 15:00.

Kurset er utviklet av Oslo Hundeskoles egen Bjørn Erik Frigaard, som har lang erfaring med hundetrening, spor og spesialsøk. Han har jobbet i hundepatruljen ved  Romerike Politidistrikt, og før han ble pensjonist og begynte hos Oslo Hundeskole, var han leder for denne i 12 år. Hans lange erfaring og kompetanse med hundetrening og tjenestehunder bidrar til et høyt nivå på våre kurs.

Kurset koster Kr 1950,-

Meld deg på her!

 

 

 

Velkommen på kurs!

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere