Oslo Hundeskole utsetter kurs

Published 1 mars 2020

Course Date : Mars 2020

Vi er nå i en meget spesiell situasjon i Norge. Det kommer ut ny informasjon hver dag og avdelingslederne i Oslo Hundeskole har siden torsdag hatt løpende møter og dialog. Det har vært viktig for oss å få et så helhetlig bilde som mulig nå ila helgen, slik at vi tar korrekt beslutning om kurs de kommende ukene.

Vi har nå besluttet å utsette alle kurs frem til 26. mars, som er samme dato som Regjeringen forholder seg til foreløpig. Vi følger situasjonen tett og vil ta løpende vurderinger fremover.

Det er også et viktig fokus for oss at vi ivaretar våre elevers behov i denne perioden, derfor vil vi jobbe med alternative produkter og tilbud. Vi kommer også til starte opp en facebookgruppe for alle som går på kurs og skal starte på kurs hos oss i disse dager. På denne gruppen vil vi gi løpende informasjon, legge ut videoer, øvelser og mye mer til våre aktive kunder.

Vi kommer nå til å sende ut informasjon til/ta kontakt med alle aktive kunder om at kursene blir utsatt. Har du noen spørsmål ber vi deg ta kontakt med din lokale avdeling eller kontakte hovedkontoret til Oslo Hundeskole.

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere