Valpekurs Tromsø

Published 6 september 2020

Course Date : Tromsø 29 september/9 november

Oslo Hundeskole har holdt valpekurs siden 1992 og vi vet av erfaring hvor viktig det er å få en god start med deres nye familiemedlem. Derfor vil vi på valpekurset jobbe med å skape en god kontakt, forståelse og trygghet mellom valp og hundefører.

Fra valpen kommer hjem begynner treningen for å få en sosial og hyggelig familiehund. Det er viktig å komme i gang tidlig med utdanningen slik at hunden blir en god samfunnsborger! Hunden er mest formbar i ung alder og starter vi tidlig, blir veien videre enklere!

HVORFOR SKAL MAN GÅ VALPEKURS MED OSLO HUNDESKOLE AVD. TROMSØ?

Valpekurset er for valper fra ca 3 til ca 7 mnd. Valpekurset passer både for deg som vil ha en velfungerende familiehund og for deg som vil drive med en form for hundesport.

Valpekurset bygger på positiv innlæring med grenser som er enkle å forstå, både for hund og fører. Valp og eier får hjelp til å bli en harmonisk flokk som fungerer og mestrer hverdagen.

Vårt mål er at du og valpen skal ha det moro sammen! Vi har et stort fokus på at dere får et godt samarbeid. Har vi et godt samarbeid, vil innlæring av viktige øvelser være enklere å lære inn!

Valpekurset er lagt til rette for hele familien, både voksne og barn. Alle er velkommen!

På valpekurset har vi fokus på:

 • Få et godt samarbeid mellom valp og fører
 • Sosialisering
 • Miljøtrening
 • Håndtering ved pelsstell, kloklipp, helsesjekk m.m.
 • Lære deg å forstå din valp
 • Lek mellom valp og fører
 • Sitt
 • Bli
 • Innkalling
 • Konsentrasjon
 • Dekk/Ligg
 • Starten på å gå pent i bånd
 • Å svare på alle spørsmål 
 • At valpen utdannes til å bli en god samfunnsborger!

I løpet av 8 kvelder lærer eierne å rose og motivere hunden riktig. Vi lærer inn forskjellige øvelser på en positiv og morsom måte. Vi jobber med å være oppmerksom på fører, konsentrere seg over lengre perioder, innkalling med forstyrrelser, sitt, sitt og bli, grunnlaget for å gå pent i bånd og grensesetting. Vi legger inn forstyrrelser etter hvert.

  Sted: Forskningsparken

Siden vi har Corona tid i Norge ennå hopper vi over teorikvelden.  Teorien inngår sammen med praksisen.

Se våre vernetiltak på og utenfor kursplass.
I stedet for oppstart, møter vi opp på kursplassen, så tar vi teori innimellom treningene. Vi får 7 vanlige kurskvelder, så avslutter vi kurset med en 3 timers bruksdag.

På bruksdagen møtes alle som går på valpekurs og grunnkurs på gården vår i Straumsbukta, der vi prøver oss på forskjellige aktiviteter.   Dette er en viktig dag hvor hundene opplever å trene på et annet sted enn den kursplassen de vanligvis er på og møter nye hunder og mennesker. Vi trener på noen av de øvelsene vi er kjent med fra kursplassen, og vi har en morsom økt på gården i våre treningsapparater.  Så avslutter vi kurset med grilling i og ved gapahuken vår i fjæra.

Valpekurset går to ganger i uken og det er 8 kursdager inkludert bruksdag. Det er kurs enten mandag og onsdag eller tirsdag og torsdag. Alt avhengi av hvilket kurs dere er meldt på.

Informasjonen som står i denne artikkelen er veiledende og kursene kan ha små forskjeller i de forskjellige avdelingene. Les på avdelingens hjemmeside eller ta kontakt oss på 22 07 67 76 hvis du har noen spørsmål.

Gå til påmeldingssiden og finn deres kurs

 

 Valpekursene i Tromsø, som går over 4 uker, har praksiskveldene er i Forskningsparken i Breivika fra kl. 18.- til 19.00. Starter 29 sept. og 9 nov.

Vi starter også opp et blandingskurs med hunder som skal gå grunnkurs. Kuset heter valp - og grunnkurs. Det starter opp 28 sept. Kurset er nylig satt opp siden de andre kursene er fylt opp. Valp og grunnkurs går fra kl 18 -19. på mandager og onsdager. Kurset går i Forskningsparken. Oppmøte på kursplass. Vi følger vanlig kurs for valper.

Se vår påmelding her.

OBS!Ta med vasinasjonspapirene til din hud.

Transport til kursplass: Offentlig transport er meget bra til forskningsparken, siden vi er naboer med universitetet og sykehuset. Der trener vi inn de mest aktuelle lydighetsøvelsene gjennom aktiv trening med  lek og moro.
Til Straumsbukta kan en ikke benytte offentlig transport.
Meld dere på valpekurset i dag.

Med å ta dette kurset vil du forstå din valps ønsker og behov bedre. Dere vil kommunisere på en enklere og bedre måte. Dere vil få en enklere hverdag sammen. Synes du dette kurset høres lærerikt og spennende ut. I så fall er dette kurset noe for deg. Meld deg på nå, så sees vi på oppstarten.

Meld dere på nå, så er dere med.

Les mer om valpekurset til Oslo Hundeskole her!

Smittevernstiltak-Oslo-Hundeskole.jpeg (1240×1752)

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere