Grunnkurs

Published 5 juli 2020

Course Date : 28 september. Påmelding pågår nå.

Grunnkurset går på tirsdag/torsdag i 4 uker

Oppmøte: Forskningsparken, avkjøring i sykehusvegen. Praksis fra 19.30 -21.00.

Første kveld bruker vi å ha  felles teori uten hund   UTGÅR PGA: CORONA. Oppmøte på kursplass, der teori inngår sammen med praktiske øvelser.

Grunnkurs  er basert på hunder som har gått på valpekurs, eller for hunder på over 6 mnd.

Vi jobber med å få ønsket atferd hos våre hunder. Vi trener inn øvelsene og  øker på med påvirkninger i treningen. Hundefører lærer å bli leder for sin hund og lese hunden på en bedre måte.

Hundene lærer å akseptere andre folk og andre hunder på dette kurset. Det er mye møtetrening og trening på innkalling .

Hunder med noe utfordring kan vi også hjelpe på dette kurset.

Kurset  er for alle raser og hele familien er hjertelig velkommen til å delta! Ønsker du en familiehund, har lyst til å drive med hundesport, har en hund som er vanskelig eller om du bare ønsker å lære mer, er dette kurset for deg og din hund. Kurset tar for seg det mest grunnleggende.

CORONA: Vi følger de offentlige veiledninger for smittevern på kursplass.

Målet med grunnkurset er å bevisstgjøre deg på hvilke egenskaper hunden har og hvordan bruke det i treningen. Det legges vekt på hvordan vi kan motivere, belønne, time og bryte adferd som ikke er ønsket. Det jobbes med de mest grunnleggende øvelsene som å gå pent i bånd, sitt, dekk, kontakt med fører, konsentrasjon, innkalling og bli. Alle øvelsene vil etter hvert gjennomføres med forskjellige former for forstyrrelser. Førerne lærer å motivere og belønne hunden riktig. Vi jobber mye med positiv forsterkning, dvs. eks. godbiter, leke, riktig bruk av stemme og kroppspråk.

Meld dere på grunnkurset i dag  her.

UTGÅR! Første kurskveld er for både Grunnkurs og Valpekurs, dette er en teorikveld uten hund. Dette foregår i Tromsø MC sine lokaler i Kvaløyvn 450 på Langnes. Teorien starter klokken 18.00 – ca 21:00. Foredragsholder er Geir Marring, Bjørn Erik Frigaard eller Øyvind Trondsen. DENNE DELEN UTGÅR  PGA: KORONA.
For dere som ikke har gått på kurs hos oss de siste 6 mnd. Ta med vasinasjonspapirene til din hud.

De 8 praktiske kveldene går på parkeringsplassen til Forskningsparken. De kveldene starter kl. 19.30 og slutter kl. 21,00

Se videoer fra våre kurs her

OBS! Vi tar forbehold om at endringer på kurset kan forekomme.

Kurset koster 2250,- og går over 8 ganger, 2 dager i uken.

Her kan dere melde dere på.

Smittevernstiltak-Oslo-Hundeskole.jpeg (1240×1752)

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere