Webinar

Published 27 mars 2021

Course Date : Torsdag 8. april 2021 kl 18-21

Hvordan få en hverdagslydig hund?

Har du lyst på en hund som går pent i bånd og som du har kontroll på når den er løs? Vil du lære mer om hundetrening? Da er dette webinaret noe for deg!

 

På dette webinaret vil vi lære deg hvorfor hunden din gjør som den gjør. Du vil lære hva det innebærer å være en hund og kunne gi den det den trenger får å komme i balanse. Hvordan og hva kan du gjøre for å påvirke hundens atferd?

Vi vil også gi deg noen tips til hvilke øvelser, og innlæring av disse øvelsene, hunden din trenger for at du skal ha kontroll på den. Løs eller i bånd. Vi vil hjelpe deg til å komme deg videre i treningen og hvordan motivere hunden din. Hvordan kan dere få et fantastisk forhold og samarbeid?

Du vil få råd og tips på hvordan små og større utfordringer kan løses. Har du utfordringer i hundeholdet ditt, kan du få noen nyttige verktøy her.

 

Det er mulig å stille spørsmål underveis på en chatt i webinaret.

Vi bruker Zoom. Første gangen du logger inn må du laste ned programmet. Link til nedlastningen finner du når du  går inn på webinaret. Dette tar ca. 10 sekunder å gjøre.

Vi kjører 50 minutter med foredrag og så 10 minutter pause.

 

Send oss gjerne spørsmål på forhånd. Send da til morten@oslo-hundeskole.no.

 

Foredragsholdere er:

  • Morten Krogstad
  • An-Magrit Galåen

Begge har lang erfaring innen hundetrening. De har hatt mange kurs og har i flere år jobbet med problematferd på hund. Både Morten og An-Magrit har konkurrert på høyeste nivå innen sine hundesporter, lydighet og IGP.

 

Prisen er 299,- kroner. Webinaret starter torsdag 8. april 2021 kl. 18-21.

Det er begrenset antall plasser, så meld deg på i dag!

 

 

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere