Webinar – Problematferd, hundens språk og signaler

Published 11 oktober 2021

Course Date : Tirsdag 2 november 2021

Er du en av de som står litt fast og syns livet med hund er noe vanskelig? Eller har du lyst til å lære deg mer om hundens språk? Da er dette webinaret noe for deg!

Mange opplever små og store utfordringer med det å ha hund. Det kan være alt fra å gå pent i bånd, passering av andre hunder, innkalling og til forskjellige typer aggresjoner. Gjennom nesten 30 års erfaring har vi opplevd alt av problem med hund. Du vil bli møtt med stor forståelse og god kompetanse.

Du er ikke alene. Det er mange som opplever det samme som du. Vi vet hvor vanskelig det kan være når din beste venn har det vanskelig og forholdet mellom dere skurrer. Husk også at det er du som bestemmer hva en problemhund er. Vi setter ikke spørsmål bak det du ser på som problemer.

Ofte bunner utfordringene i en misforstått kommunikasjon mellom menneske og hund. Vi mennesker har problemer med å forstå hvorfor hunden gjør akkurat som den gjør.

  • Er hunden redd eller er den tøff?
  • Hvorfor bjeffer hunden på andre hunder når du går på tur med den?
  • Hva prøver hunden å fortelle meg nå?

 

Hundene snakker til oss hele tiden, på sitt eget språk. Skjønner vi ikke hva den sier, kan vi svare den på helt feil måte. Om vi i det hele tatt svarer den.

Tenk deg at du kommer til en verden der ingen forstår deg. Du prøver alt du kan for å få fram ditt poeng, men blir møtt med null forståelse. Det må være en utrivelig og frustrerende verden og bo i! Lær deg å snakke med hunden din, og få en helt ny og bedre relasjon med den.

 

Foredragsholdere er:

Morten Krogstad og An-Magrit Galåen.

Begge har lang erfaring innen problematferd og jobbet i 20 år med dette temaet.

 

På dette webinaret vil du lære:

  • Hundens språk og signaler.
  • Hvordan benytte oss av hundens språk i oppdragelsen og treningen.
  • Hvordan løse de utfordringene du har.

 

Webinaret vil holdes tirsdag 2. november kl 18.00 til kl 21.00.

Etterpå vil hver enkelt få ca 45 minutter med en til en coaching. Tidspunkt for coaching timen avtaler vi etter webinaret er ferdig.

Etter at en til en coachingen er ferdig, vil du motta en rapport om våre observasjoner og konkrete arbeidsoppgaver for å nå ditt mål.

 

Totalpris er 2.100,- kroner.

Webinaret blir tatt opp, og dere vil få tilsendt dette.

 

 

Praktisk informasjon om webinaret.

  • Det er mulig å stille spørsmål underveis på en chatt i webinaret.
  • Vi bruker Zoom. Første gangen du logger inn må du laste ned programmet. Link til nedlastningen finner du når du  går inn på webinaret. Dette tar ca. 10 sekunder å gjøre.
  • Vi kjører 45 minutter med foredrag og så 15 minutters pause.
  • Linken til webinaret vil bli sendt ut til deg på e-post samme dag som webinaret starter.

 

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere