Blodspor og sporleggingskurs 23. og 24. april 2022

Published 17 november 2021

Blodspor og sporleggingskurs

Course Date : 23. og 24. april 2022

Blodspor og sporleggingskurs 23. og 24 april 2022 i Kongsvinger området.
Har du lyst å lære om sportrening og lære hunden å gå blodspor, er dette kurset for deg. Kurset er for deg som vil aktivisere hunden og for deg som har lyst til å godkjenne hunden til ettersøk.

Blodspor og sporleggingskurs 23. og 24. april 2022

Blodspor er en morsom aktivitet hvor hunden får brukt sine egenskaper og er for deg som vil aktivisere hunden og/eller få hunden godkjent ettersøkshund.

Blodspor eller viltspor er både en bruksegenskap som nyttes av ettersøkshunder og en hundesport som utøves i konkurranseform av ekvipasjer. Når det jaktes hjortevilt i Norge er det påbudt å ha tilgang på en godkjent ettersøkshund, som kan søke opp skadd vilt.

Blodspor er kjempemorsomt for alle hunder - også de som ikke skal bli ettersøkshunder. Vi arrangerer derfor blodsporkurs for de som vil ha det morsomt sammen med hunden sin og som vil ha alternative måter å aktivisere hunden sin på og selvfølgelig for de som har som mål å få hunden godkjent på blodspor.

Kurset ledes av en erfaren blodsporinstruktør og går over en helg. Kurset er svært populært og har begrenset antall plasser.

Kurset går over lørdag og søndag fra kl 10:00 - ca 16:00.

Kurset koster 1950,-

Målet vårt er å samle hundeeiere for å lage et godt miljø rundt hundetrening.  Vi vil legge stor vekt på et positivt og sunt hundehold, hvor trivsel er viktig.

Ønsker du å melde dere på til vårt Blodspor og sporleggingskurs, kan du gjøre det her:

knapprmelddegpkurset

Eller kontakt oss på telefon 95901941 eller kongsvinger@oslo-hundeskole.no.

Håper vi ses!

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere